Hallvard Løfald[2]

Rekordstor deltakelse - 395 løpere forhåndspåmeldt

Rindalsrennet - 50 år siden Einar Østby vant

Det tradisjonelle Rindalsrennet arrangeres søndag 18.desember for 50. gang med rekordstor deltakelse. Heile 395 løpere er forhåndspåmeldt i klassene fra 13 år til senior. Rennet er det første i årets ST-cup for Sør-Trøndelag Skikrets, men er åpent for løpere fra heile landet. Blant kjentfolk på startlista finner vi Celine Brun-Lie, Hans Petter Lykkja og Rindals egen Hallvard Løfald (bildet), som vant i 2009.

 

Av kjente løpere på startlista kan nevnes Celine Marie K. Brun-Lie i kvinneklassen og Hans Petter Lykkja i menn senior. Begge er tidligere deltakere i World Cup. I juniorklassene ser det ut til at alle de beste løperne i Nord- og Sør-Trøndelag er med, blant anna Hallvard Løfald (til venstre fra 2009) fra arrangørklubben Rindals-Troll, som vant rennet i 2009.

 

- Forholdene ser ut til å bli perfekte. Per i dag er det 25-30 cm snø og faste, fine spor, forteller rennleder Harald Solvik.

 

Startlista for Rindalsrennet 2011: Rindalsrennet 2011.

Se ellers alt om Rindalsrennet her på heimesidene til IK Rindals-Troll. Her finner dere også en oversikt over alle tidligere vinnere gjennom 50 år. Til høyre vinneren i 2008 - Lars Hol Moholdt.

Lørdag kveld inviteres det til skikveld i Attanova Rindalshuset med Thor Gotaas for å markere Rindalsrennet 50 år. Det kan du lese alt om her på Trollheimsporten. Foruten det som går fram der vil Einar Østby delta. Han vant det første Rindalsrennet i 1961. I tillegg vil Kari-Elin Bolme Løfaldli fortelle om status for skimuseet og Berit og Ove Aunli deltar.