SvorkaRindal

Årets Svorka-julegave til Rindal Frivilligsentral

Svorka har i flere år gitt en pengegave til et allmennyttig formål i stedet for julegaver til leverandører og samarbeidspartnere. I 2016 går gaven på kr 10.000,- til Rindal Frivilligsentral for deres innsats for et varmere og mer inkluderende samfunn, skriver Svorka på sine nettsider.

Rindal Frivilligsentral har blant annet som mål å være et kontaktpunkt for, og bindeledd mellom, folk og organisasjoner som ønsker å gjøre en frivillig innsats, og mennesker og organisasjoner som trenger bistand i hele kommunen. Frivilligsentralen arrangerer en hel rekke aktiviteter som støtter opp under formålsparagrafene, blant annet kjøkkenpraten, leksehjelp, Estlandshjelp, dataklubb, ledsagertjeneste, norskkurs, stavgang og lignende. Les mer om frivilligsentralen på deres hjemmesider.

 

Kommer mange til gode

«Kor gøitt» var leder i Rindal Frivilligsentral Anni Karlstrøms umiddelbare reaksjon på julegaven fra Svorka.

– Vi er så takknemlige, og setter stor pris på at innsatsen vi gjør for lokalsamfunnet blir lagt merke til, fortsetter hun, og understreker at pengene vil komme mange til gode.

Svorka berømmer innsatsen som Rindal Frivilligsentral legger ned, og er stolte over å gi et bidrag som foreningen kan bruke i sitt videre arbeid. Vi håper flere ser nytten av å bli medlem i en forening som gir så mye til så mange, skriver Svorka på sine nettsider.