Mandag
Mandag Delvis skyet
11°
Delvis skyet
Flau vind
Tirsdag
Tirsdag Lettskyet
12°
Lettskyet
Flau vind
Parallax2_690x518

Fra Rio via Rindal til London

Min plan om en rolig sommer på Dalalåven ser ut til å bare skli mer og mer ut, forteller kunstneren Inga Dalsegg fra Rindal. Tidligere kjenner vi til at hun har planer om Brasiltur i forbindelse med utstilling i Rio de Janeiro.

Parallax1.jpg
Bilda over er fra kunstmessen Parallax Art Fair, Chelsea Town Hall, Kings Road i London.

Inga Dalsegg forteller videre at hun har nå blitt booket til Europas største kunstmesse; Parallax Art Fair i London 24-26.juli. Det er 13.gangen denne messen holdes i Chelsea Town Hall på fasjonable Kings Road i London. Det er rundt 200 kunstnere som deltar. Samme arrangøren står også bak kunstmesser i New York og Miami, – alle under tittelen Parallax.

Parallax-plakat_690x976.jpg
Plakaten for årets Parallax Art Fair der Inga Dalsegg er en av utstillerne.

- Som jeg har nevnt tidligere skal jeg delta på The International Art Festival i Brasil 3.-26. juli. I tillegg til at arrangerer den aller første kollektivutstillingen på Dalalåven Atelier sammen med to andre kunstnere 27.juni-12.juli. I tillegg har jeg en utstilling i Valsøyfjorden nå som henger til 17.juli.

- Slik planen ser ut nå blir det da å åpne utstilling på Dalalåven, så reise til Brasil, komme hjem fra Rio til Rindal for å avslutte utstillingen her på Dalalåven, få hjem eventuelle usolgte maleri fra Valsøyfjorden, og så finne ut hvilke av disse som skal pakkes ned for å bli med meg til London.

Hun røper også at hun har blitt booket av et galleri i utlandet til en separatutstilling sommeren 2018, – mere informasjon om dette kommer etterhvert.

Ellers skal hun også delta på noen messer i sommer, en kunstmesse i regi av et galleri på Sverresborg i Trondheim i juni blant annet, men først blir det Torgdag under Vårsøghelga i Surnadal.

- Fritidsproblemer blir det i hvert fall lite av fremover ser jeg, sier rindalskunstneren Inga Dalsegg. 

Så håper vi at hun får tid innimellom til å holde produksjonen oppe så hun kan fortsette å stille ut rundt om i verden og med det markedsføre Norge og lille Rindal!