rindal1

Genial galskap!

Svarrabærje teaterlag leverte mandag kveld en solid generalprøve på forestillingen "Klar så etj ægg". I løpet av to knappe timer med kaklende humor får vi stifte et svært hyggelig betjentskap med flere nye ansikter på revyscenen. Det er en god fordeling mellom monologer, sketsjer og sang, og manusforfatterne har utvist stor oppfinnsomhet. Flott levert! Se stor bildeserie i saken.

Aktørene på scenen imponerer på flere områder, blant annet med gode sangstemmer. Revymiljøet i Surnadal har fått et flott tilskudd etter at Øystein Brørs flyttet hjem til bygda. Her er det skuespillertalent og sangstemme i massevis, og er en positiv overraskelse på scenen. Vi lar oss også imponerer av flere av de ferske revyartistene, som ikke har stått på scenen før. Heidi Haltli, Janne Rangnes, Einar Drøpping og Ellinor Moen utmerker seg spesielt i så måte. Det er også svært hyggelig med et gjensyn av veteranene Maren Larsen og Steinar Ranes. Bandet, som består av Rolf Paulsen, Helge Nilsen Wesche og Ola Langli, løfter forestillingen med musikken som blir framført under den imponerende låven som er snekret opp på scenen.

I løpet av de to øktene får vi servert god og intelligent humor, der flere lokale kjenninger får gjennomgå på en snill måte, til publikums store glede. Vi kan blant annet nevne Ola T. Heggem, Nathan Lediard og Dordi Skuggevik Tande. I tillegg får både bøfjordinger, todalinger og rindalinger passet sitt påskrevet. Revyens høydepunkt er sketsjen om kommunesammenslåing, der Lars Rune Sæther som Ola T. Heggem er verdt inngangspengene alene! I tillegg får vi se og høre om raset i Todalen, jerv, sauer, høner, lus, klamydia, den berømmelige tidsklemma og mye annet snadder. Og ikke minst revysjef Ingebrigt Røens forslag til ny løsning på Todalsfjordprosjektet. Genialt og kreativt!

Gamle og unge i skjønn forening er tydeligvis oppskriften på revykunst, for dette var bra. Gled dere til trimming av magemuskler. God fornøyelse!

Det er premiere tirsdag 5.november, og ytterligere forestilinger onsdag, torsdag og fredag denne uken. Løp og kjøp billett!

Klikk bildene større

 

 

øystein brørs1
øyunn fugelsøy linda botten
øyunn
øystein1
einar drøpping revy
einar ellinor
øytein brørs1
einar nav
einar steinar
ellinor moen1
ellinor ronja
høner
høner2
høyet
heidi haltli
heidi steinar
ingebrigt røen
ingebrigt røen2
janne husby
janne rangnes
lars rune øystein
linda botten
maren larsen steinar ranes
maren larsen
maren larsen2
nav
oddrun husby
rindal1
småjenter
steinar ranes
sykkel
syngedamer
syngehøner