Lørdag
Lørdag Skyet
-2°
Skyet
Flau vind
Søndag
Søndag Lettskyet
Lettskyet
Svak vind
Randi Antonsen med bilde

Møt årets Kulturvøkku-utstiller på 3 venner: Randi Antonsen

Rindal kunstlag kunne i dag ønske velkommen til Kulturvøkku-utstilling på 3 venner. Årets kunstner er Randi Antonsen fra Verdal.


Alt klart.JPG

Velkomstdrinkene stod klare da Rindal kunstlag kunne åpne årets Kulturvøkku-kunstutstilling på 3 venner i dag.- Og en kjølende drink var ikke av veien i 30 graders varme.

Randi Antonsen var kommet fra Verdal med hele 55 bilder, så her er det bilder i alle størrelser og til overkommelige priser. Antonsen er heltidskunstner, bortsatt fra å undervise litt ved Steinkjer vg. skole. Hun er født i Harstad, er oppvokst på Senja, men har bodd i Trøndelag i vel 20 år, de siste i Verdal. Der har hun galleri og atelier, og ser gjerne at folk stikker innom mens hun arbeider. Hun er utdanna i grafisk designer ved Høgskolen i Tromsø i 2001

Randi Antonsen arbeider med flere ulike uttrykk. Om bildene sine sier hun selv:

"Jeg jobber nært min natur når jeg uttrykker meg. Jeg er opptatt av drømmer og underbevissthet og jobber aktivt med å forstå disse. Jeg maler med akryl. Akrylfargen har et utall av egenskaper som jeg benytter i hvert enkelt maleri. Jeg jobber lag på lag for å få fram ulike dybder og nye sammenhenger. 
​Jeg tegner og lager grafiske trykk etter samme metode; lag på lag, der elementer og teknikker møtes og lager nye historier i hvert bilde. Tegningene og trykkene er ofte mer figurative enn maleriene."

Velkommen.JPG

Randi Antonsen forteller litt om seg selv for noen av de frammøtte i 30 graders varme

Mie og Randi Antonsen.JPG

Årets kunstner Randi Antonsen og leder i Rindal kunstlag, Mie Sandø, står klar for å ta i mot publikum

Bilde 2.JPG

Grafisk trykk, såkalt DGA, som kunstneren har kalt Vincent, inspirert av filmen om Vincent van Gogh. Trykt i bare 20 eksemplarer.

Roser.JPG

- Jeg er glad i å male roser, sier kunstneren. Malt med acrylfarger.

Den blå timen.JPG

Den blå timen

Bilde med roser.JPG

Publikum ønskes velkommen med "Bare en rosehage" 

Bilder.JPG

Besøk utstillinga og se flere bilder!

Flere bilder av Randi Antonsen her

Utstillinga er åpen hver dag under Kulturvøkku kl. 11.00-17.00 med unntak av onsdag 1. juli da åpningstida er kl. 15.00-22.00