Onsdag
Onsdag Regn
Regn
Stille
Torsdag
Torsdag Kraftig regn
Kraftig regn
Laber bris
Quiet Contemplation

Nye produkter hos Inga Dalsegg

I går kom endelig de etterlengtede pakkene med de helt nye prouktene mine, forteller Inga Dalsegg til Trollheimsporten. I tillegg til lys, kalendre og kort kan Inga nå tilby serveringsbrett og glassbrikker fra svenske Åry Trays.

2014-10-23 16.15.00.jpg

- Våren 2013 startet jeg med 4 motiv på kubbelys fra Løiten, som av alle ting ble lansert på MC-messa i Rindalshuset, sier Inga. Nå har hun et stort utvalg med Inga-produkter. - - I tillegg til lys, kalendre og kort kan jeg nå tilby serveringsbrett og glassbrikker fra svenske Åry Trays, forteller hun. - Det er ganske utrolig at så mye har skjedd på så kort tid, og jeg setter stor pris på at så mange ønsker å kjøpe produkter med min kunst på, sier Inga.
 

4brikker.jpg

- Jeg er utrolig fornøyd over å ha fått til et samarbeid med Åry Trays, da dette er et firma som virkelig er kjent for å ha høy kvalitet på sine produkter. Alle produktene er av av bjørk fra fornybar skog og de er håndlaget. Både brett og brikker er laget av hele stykker tre, uten skjøter, forklarer Inga. - De er lette å rengjøre og tåler oppvaskmaskin. Åry Trays lager også produkter for Victoria & Albert Museum i London, noe som i seg selv er et kvalitetsstempel, sier hun.

 
Brett-brikker.jpg

Nå har Inga pakket ut brett og brikker på Dalalåven Atelier, og hun gleder seg til å ha med seg disse ut på julemessene. Inga skal ha stand både på Rindalsmessa og Orkdalsmessa i år også.

- Men det er naturligvis også mulig å stikke innom meg på låven for å kjøpe før den tid, eller å bestille via nettsiden min, sier hun.
 
Siden Inga la ut informasjonen om de nye produktene i går, har hun allerede fått inn noen bestillinger fra forskjellige deler i landet. I dag poster hun pakker både til Oslo, Trondheim, Ålesund og Kristiansund.
 

Åry Trays.jpg


Besøk Inga Dalsegg sin hjemmeside her: www.ingadalsegg.com