Lørdag
Lørdag Skyet
-2°
Skyet
Flau vind
Søndag
Søndag Lettskyet
Lettskyet
Flau vind
Bakken Helse[1]
10 år har gått siden Hedvig Bakken startet eget treningssenter og behandlingsklinikk i Rindal. Lørdag var det bursdagsfeiring hos Bakken Helse, med åpne treningstimer, kake og sprudlende drikke. Les mer
Bakken Helse[1]

Bakken Helse feiret 10-årsjubileum

10 år har gått siden Hedvig Bakken startet eget treningssenter og behandlingsklinikk i Rindal. Lørdag var det bursdagsfeiring hos Bakken Helse, med åpne treningstimer, kake og sprudlende drikke.
2020-09-19
DSC_0150

Stor oppslutning om høstmarked i Rindal

Denne helga arrangeres det høstmarked ved Dalalåven Atelier i Rindal sentrum. Inga Dalsegg forteller at det har vært stor interesse for å delta, og at hun har måttet si nei til noen på grunn av korona-reglene. Mange handlelystne strømmet på allerede før markedet åpent lørdag formiddag.
2020-09-19
Nathan Lediard og Inga Dalsegg

Inga og Nathan lager digitale malerkurs

– Vi er et bra team!

Korona-pandemien rammer mange små og store bedrifter. For Inga Dalsegg er en av konsekvensene at hun ikke kan arrangere kurs på Dalalåven på vanlig måte. Men Inga er ikke rådløs. Nå er hun i gang med å produsere digitale malerkurs, i kreativt samarbeid med fotograf Nathan Lediard.
2020-09-18
2000 sigrid skjølsvold og øystein hjelle bondhus på den store hyttedagen 2

Trollheimsporten i ny drakt

Både lesere, samarbeidspartnere og ansatte kan glede seg, for vi kan nå avsløre at trollheimsporten.no i aller nærmeste framtid får en solid oppgradering.
2020-09-15
 
Gøran Bolme og Åse Børset

Startet høsten med storprosjekt

På oppdrag fra Tafjord Kraft er iTrollheimen i full gang med et fiskekartleggingsprosjekt i Tafjordfjella. I løpet av ti dager fisket de i ti forskjellige fiskevann, og det samme skal de gjøre neste år.
2020-09-01
Formannskapet

Rask fordeling av koronamidler

Onsdag fordelte formannskapet i Rindal 690.000 kroner i koronamidler til lokalt næringsliv. Medlemmene i formannskapet er glade for at de fikk behandlet denne saken raskt. Mange lokale bedrifter har fått redusert sine inntekter betydelig som følge av pandemien, og de trenger pengene nå.
2020-08-26
Proff el og it1

PROFF EL&IT satser i Rindal

Elektroentreprenørbedriften PROFF EL&IT AS har opprettet en egen avdeling i Rindal. De satser i et voksende marked, og håper å kunne utvide virksomheten gradvis.
2020-08-20
2000 sigrid skjølsvold og øystein hjelle bondhus på den store hyttedagen 2

Sterkt første halvår for Trollheimsporten:

Har økt med over 300 000 sidevisninger

Med over 6,5 millioner sidevisninger i 2019, hadde Trollheimsporten økt med over 1,2 millioner på bare to år. Lesertallene fra første halvår i 2020 viser at den positive trenden bare har fortsatt; ved utgangen av juni hadde Trollheimsporten over 300 000 sidevisninger mer enn i tilsvarende periode i ...
2020-07-07
DSC_0379

Gode tider for Rindalslist

Rindalslist AS ble kjøpt opp av utenlandske eiere for tre år siden, og mange har spådd bedriftens undergang. Daglig leder Hege Gåsvand innrømmer at det var et par tøffe år, også etter eierskiftet, men nå driver Rindalslist med solid overskudd igjen, og omsetningen har aldri vært høyere.
2020-07-04
2000 Ingress Karstein Mauset T-Komp

Vil skape næringsmiljø og arbeidsplasser i T-Komp-bygget

I forbindelse med et medlemsmøte i Rindal Næringsforum denne uka, orienterte driver og medeier Karstein Mauset og styreleder Håkon Fredriksen om status og videre planer for T-Komponent Bygg AS.
2020-06-26
Sparebank1 og Eiendomsmegler1

Sparebank1 og Eiendomsmegler1 melder:

God fart i boligmarkedet: 13 salg i Surnadal og Rindal siden 1. april

Trond G. Nedal startet hos Eiendomsmegler 1 avd. Sunndal/Surnadal den 01. april i år. Han har ansvaret for områdene Surnadal, Rindal, og Halsa, og sitter daglig hos Sparebank 1 på Skei. Trond kan fortelle om spennende dager og høyt tempo siden han begynte.
2020-06-11
Ingress 1 Grete og Tom

Tid til å leve: – Det sitter i ryggmargen at vi går til naboen først

I lys av Tid til å leve-saka om de gode naboene i Bjergen, er Grete Elshaug i Rindal kommune og Tom Godtland i Rindal Næringsforum fulle av lovord om det lokale næringslivet. De roser bedriftenes evne til både samarbeid og omstilling, og tar seg også tid til å hylle «høttrindalingene».
2020-06-11
Ingress Bjergen

Tid til å leve: De gode naboene

Samarbeid er et nøkkelord for næringslivet i Rindal. Bedriftene i industriområdet Bjergen peker på blant annet nærhet og effektivitet som viktige faktorer til at de har så stor nytte av hverandre.
2020-06-10
Trollbuss på Dalalåven

Trivelig å besøke Rindal

Trollbuss AS er et lite reiseselskap som tilbyr korte opplevelsesturer i Trøndelag. Lørdag arrangerte de sin første tur til Rindal, hvor de besøkte Dialektplakat og Dalalåven Atelier.
2020-06-06
Innveno-gjengen 1 2000

Innveno har aldri hatt større pågang: – Setter utrolig stor pris på den tilliten vi får

Etter en stødig, gradvis økning over tid, har oppdragsmengden til Innveno eskalert voldsomt så langt i 2020. Med rundt 40 aktive prosjekter, engasjerer de seg i alt fra oppstart av nytt fagskolestudie og ny digitaliseringslab, til nyskapende bruk av tre og kampen for 24-meters modulvogntog på fylkes...
2020-05-28
Stian Bekken og Ole Furuhaug

Ny prosjektleder hos El-Co

Ole Furuhaug har jobbet som elektriker hos El-Co AS i 23 år. Han har gjennomført et treårig deltidsstudium i elkraft på teknisk fagskole, og har nå blitt prosjektleder i arbeidsgiverbedriften. Han trives godt i bransjen, med et stort spekter av oppgaver, og målet er å bli el-installatør.
2020-05-13
 
inga dalsegg

Koronaviruset og kunstnerne:

Inga Dalsegg: – Jeg har lidd et enormt økonomisk tap

Koronaviruset og de medfølgende restriksjonene setter blant annet kunstnere i en svært vanskelig situasjon - også i Rindal og Surnadal. Vi tok en prat med Brit Dyrnes, Inga Dalsegg og Jon Arne Mogstad, som alle merker hvilke store konsekvenser den pågående situasjonen har for virksomheten deres.
2020-05-07
Jon Arne Mogstad mai 2020 2 2000

Koronaviruset og kunstnerne:

Jon Arne Mogstad: – Det er mange som sliter for tiden

Koronaviruset og de medfølgende restriksjonene setter blant annet kunstnere i en svært vanskelig situasjon - også i Rindal og Surnadal. Vi tok en prat med Brit Dyrnes, Inga Dalsegg og Jon Arne Mogstad, som alle er klare på at den pågående situasjonen har store konsekvenser for norske kunstnere.
2020-05-07
brit og beate

Koronaviruset og kunstnerne:

Brit Dyrnes: – Har tapt tid og inntekt i koronatiden

Koronaviruset og de medfølgende restriksjonene setter blant annet kunstnere i en svært vanskelig situasjon - også i Rindal og Surnadal. Vi tok en prat med Brit Dyrnes, Inga Dalsegg og Jon Arne Mogstad, som alle merker hvilke store konsekvenser den pågående situasjonen har for virksomheten deres.
2020-05-07
Magne Bjørnstad

Gir inntil 1 million ekstra til lag og foreninger:

– Vil hjelpe lokalsamfunnet i en vanskelig tid

Rindal Sparebank har satt av inntil 1 million kroner til ekstraordinære gaver til lag og foreninger, for å kompensere inntektsbortfall. I tillegg går de sammen med Rindal kommune om ekstragaver til løypeoppkjøring.
2020-04-07
 
240120 per kvalvik 2

Rindal Sparebanks gavetildeling for regnskapsåret 2019:

Rindal Sparebank delte ut 400 000 kroner til lokale formål

Rindal IL, Rindal vel, Rørvatnet vel, Rindal Jeger- og fiskerforening og Trollheimsporten var blant mottakerne under Rindal Sparebanks gavetildeling tirsdag.
2020-04-07
medikal teknikk foto Letthus

Produserer vogner for desinfisering av medisinsk utstyr

Som følge av korona-krisen har Letthus AS i Rindal levert fire skreddersydde vogner til MedikalTeknikk i Drammen. Vognene skal brukes til desinfisering av sykehus-senger og medisinsk utstyr.
2020-04-07
2020-03-27 Fotoshoot Ingar Fredriksen El-Watch 024-01 2000

Ny administrerende direktør/CEO i El-Watch, Ingar Fredriksen:

– Stolt av å lede en elektronikkbedrift i hjembygda

Ingar Fredriksen hadde egentlig tenkt å bruke de neste ti årene på konsulentvirksomhet, men muligheten til å bli ny administrerende direktør i El-Watch i hjembygda Rindal ble for fristende. Nå ser han det han omtaler som fantastiske muligheter for bedriften, og er full av lovord om de ansatte.
2020-04-01
Ansatte sentrum motor

Koronapandemien fører til rolige tider for lokale bilverksteder:

– Folk må bruke oss nå hvis de vil ha oss her når dette er over

Både Sentrum Motor og Rindal Auto opplever betraktelig roligere tider enn vanlig, og kunder som antar at de holder stengt. Begge verkstedene holder imidlertid åpent, og oppfordrer folk til å ta kontakt.
2020-03-27