Fredag
Fredag Skyet
Skyet
Svak vind
Lørdag
Lørdag Skyet
-1°
Skyet
Flau vind
marit ustad hove og anja søyseth

Rindals nye håndballyndlinger

Marit Ustad Hove og Anja Søyseth debuterte med et brak i Rindalsdrakta under søndagens serieåpning i Rindalshuset. Sammen briljerte de på parketten, og var svært delaktige i at Rindal fikk en knallåpning på sesongen. 

Rindal har mange nye fjes i spillerstallen i år, deriblant Marit Ustad Hove og Anja Søyseth. Hove kommer fra 3. divisjonsspill i Levanger, mens Søyseth spilte for 2. divisjonslaget til Byåsen Bredde forrige sesong. Det tok bare sekunder før duoen viste seg frem i sesongåpningen mot Melhus søndag kveld.

Playmaker Søyseth viste en enorm spilleforståelse, og var hjernen bak det meste som skjedde fremover på banen. Var hun ikke sist på ballen, så var hun stort sett nest sist. I tillegg jobbet hun godt i forsvar, og var smart i returarbeidet. Meldalingen sørget flere ganger for at lagvenninnen Ustad Hove fikk komme til med venstreslegga. Før pause scoret Marit Ustad Hove åtte av Rindals femten mål. 

melhus anja søyseth1_690x452.jpg
Anja Søyseth skapte mye trøbbel for jentene på Melhus

Det skal sies at Rindal fikk svært lite motstand i første seriekamp. Melhus rykket ned fra 2. divisjon etter forrige sesong, men alle unntatt tre spillere har forlatt klubben. Før kampen fortalte trenerne til Melhus at laget ikke har trent sammen en eneste gang før søndagens kamp, og at de måtte ringe rundt for å få tak i nok spillere. Det var et usedvanlig svakt 3. divisjonslag som møtte, og de vil trolig måtte kjempe hardt for å beholde plassen i divisjonen. 

Møter du uforberedt i Rindalshuset, ber du om trøbbel. Det fikk Melhus smertelig erfare, og Rindalingene gjorde som de ville i 2 x 30 minutter. Svært mange tekniske feil og feilpasninger fra Melhus, ble effektivt utnyttet til å kontre inn mål etter mål. Rindal stoppet ikke før lystavla viste 36 - 18.

Utsad Hove og Søyseth har spilt sammen på Meldals 2. divisjonslag for noen sesonger siden, og er glade for at de nå er tilbake på samme lag. 

- Vi koser oss med håndballen, og stortrives i Rindal. Det var helt greit å starte med en slik kamp, smiler Rindals nye håndballyndlinger.

Se tabellen her

Kampfakta Rindal - Melhus 36 - 18 ( 15 - 8 )
Maren Halgunset
Ane Lyngstad
Mina Halgunset
Gro Anita Bolme 6
Maja Reitan 3
Ane Vasskog 1
Anja Søyseth 5
Stine Løkås
Mona Bolme Nonstad
Elin Landsem 2
Marit Ustad Hove 11
Nelly Skjølsvold 4
Hanna Saksen 2
Tonje Bjørnås 2

Gjennom hele sesongen vil Trollheimsporten følge 3. divisjonslaget tett, og etter hver kamp vil vi gi stjerner til kampens tre beste spillere. 

*** Anja Søyseth
**  Marit Ustad Hove
*   Gro Anita Bolme

melhus gro anita bolme_690x458.jpg
Gro Anita Bolme startet med mange bomskudd, men spilte seg stort opp utover kampen

marit ustad hove1
Marit Ustad Hove
mehus hanna saksen
Hanna Saksen debuterte for Rindal
melhus ane vasskog
Ane Vasskog
melhus anja søyseth2
Anja Søyseth
melhus elin landsem
Elin Landsem
melhus maja reitan
Maja Reitan spilte sin første seniorkamp
melhus maja reitan2
Maja Reitan