Fredag
Fredag Skyet
Skyet
Svak vind
Lørdag
Lørdag Skyet
-1°
Skyet
Flau vind
32

SKUV gjør det igjen

Surnadal konseptutvikling (SKUV) har samlet lokale artister og musikere av ypperste kvalitet, og krydret det hele med dansere og humorister. Resultatet ble en uforglemmelig julekonsert, som er så bra at det er vanskelig å sette ord på det. 

Siden oppstarten i 2015 har SKUV stått bak flere vellykkede arrangement i Surnadal. Den frivillige kulturorganisasjonen lover at årets julekonsert med tittelen "Merry fu**ing Christmas" skal bli en annerledes julekonsert fri for tradisjonell julemusikk, men med rock og trøkk. Det ble annerledes, det ble rock og det ble trøkk, men det ble også så veldig mye mer!

Trollheimsporten var til stede under det som var ensemblets aller første gjennomkjøring torsdag kveld, og ble "blåst av banen" av hva som ble levert på scenen i Storstuå. Karstein Mauset, Torstein Snekvik, Øystein Hjelle Bondhus, Lisa Botterli Flostrand, Astrid Hyldbakk og Gunn Astrid Hove viste nok en gang at de er svært solide både som solister og korister. Med seg på scenen har de et band som oser av kvalitet i alle rekker. Brage Kristian Einum, Oddbjørn Sponås, Ola Langli og Torbjørn Kvande er en fryd å høre på, og løfter konserten med profesjonalitet til fingerspissene. 

I løpet av en stor time vil det heldige publikummet få høre hver enkelt artist synge solo, i tillegg til at de korer og spiller ulike instrument under de andre låtene. Konserten har også innslag av humor, hvor Gøran Bolme, Nils Inge Aasgård og Kristian Nerland blomster på scenen. Som om ikke det var nok, bidrar Stine Valdes jenter i Dansekompaniet fra Kulturskulen på indre Nordmøre med stemningsfull dans under fire av låtene.

12_690x458.jpg
Karstein Mauset, Øystein Bondhus, Lisa Botterli Flostrand og Oddbjørn Sponås

Fra gåsehud til rockefot
På programmet står ti moderne juleklassikere tolket av de seks lokale artistene. Fra Morten Harkets "A Kind of Christmas Card", via AC/DCs "Mistress for Christmas" til John Lennons udødelige klassiker "Happy Xmas (War is over). Øystein Bondhus sin versjon av "Walking in the air" må nevnes spesielt. Her er det høy gåsehudfaktor, og Bondhus viser nok en gang at han har en enorm stemmeprakt. Vakkert!

Det er også artig å se ungdommene Torstein Snekvik (17) og Gunn Astrid Hove (15) briljere på scenen. Imponerende av begge. 

44_690x561.jpg
Øystein Bondhus imponerer - igjen!

Om du er så heldig å ha skaffet deg billett til konserten er det bare å begynne å glede seg. Dette var ellevilt! 

Alt overskudd av konsertene går uavkortet til SKUV sitt arbeid med å bygge opp en arena for lokale kulturutøvere.

Merry Fu**ing Christmas fremføres fredag og lørdag i Storstuå på Surnadal kulturhus. I skrivende stund er det kun 12 ledige billetter til fredagens konsert. Lørdag er det utsolgt. Konserten har 18-års aldersgrense.

alle samlet.jpg

Bildene er beskyttet av opphavsrett. Kopiering og viderebruk er ikke tillatt uten avtale. 

2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
1