Willy2301110012 Rindal smågutter_1024x640

Willys arkivdykk 79

11 steter og Rindal IL smågutter

Det er ikke alltid bildene passer sammen i arkivdykkene til Willy. Her først et bilde av Rindal IL smågutter fra midten av 1980-åra, med mange kjentfolk. Som vanlig utfordrer vi leserne - kom med namn: redaktor@trollheimsporten.no. Vi supplere med et bilde av 11 steter. Det hendte journalisten hadde fiskelykke også! Og vi har fått alle namn på plass:

Rindal IL smågutter fra midten av 1980-åra - kom med namn - kjenner du dem? redaktor@trollheimsporten.no.

Willys arkivdykk finner du ved å klikke på linken og Willys arkivdykk 1 ligger herWillys arkivdykk 2, der du finner dette stoffet, ligger her. Du finner linker til mye godt arkivstoff på Trollheimsporten ved å klikke på På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på den raude.

Er det noen som veit meir eller ønsker å kommentere disse bildene i arkivdykket denne gangen, er det bare å bruke: redaktor@trollheimsporten.no.

Og Egil Sæther har sendt oss dette:
Jeg anslår at bildet er tatt i 1981 eller 82. Jeg tror det var i 1982 at vi ble avdelingskretsmestere etter å ha slått KIL/Hemne (med blant annet Erik Hoftun som en av midtstopperne) 3-2 på bortebane i "finalen".

Bak fra venstre: Olav Kåre Fiske, Lars Ole Harang, Tore Børset, Egil Sæther, Olav Sæter, Audun Bjørnås og Ole Einar Bolme.
Foran fra venstre: Leif Arne Børset, Willy Løset, Per Arve Søyset, Lasse Skjølsvold, Kjetil Bolme og Bjarte Rindal.

Mvh Egil Sæther

Under 11 steter - rett og slett: