Søndag
Søndag Delvis skyet
18°
Delvis skyet
Svak vind
Mandag
Mandag Skyet
16°
Skyet
Lett bris
surnadal for grenser alle_550x226

Aktivitetsdag på Syltøran

I forbindelse med Surnadal ILs 100-års jubileum, inviterer idrettslaget til  "Åpen familiedag" på Syltøran søndag 1.september. Der får barn og voksne prøve seg på forskjellige aktiviteter som de ti ulike gruppene har planlagt. Alle får servert gratis brus og pølse med brød, og i tillegg blir det salg av kaffe og kaker.

- Dette er en del en av idrettslagets bursdagsfeiring. Vi ønsker store og små hjertelig velkommen til aktivitetsdag på Syltøran. Her kan alle få prøve seg på forskjellige aktiviteter, som ball- og balanseøvelser, quiz, bueskyting, potetløp og mye mer, sier leder i Surnadal IL, Svein Dalen.

Mot slutten av dagen vil vi arrangere en uformell lagkonkurranse, der lagene som deltar vil konkurrere på tid. Vi lover fine premier til alle, sier Dalen som har bestilt finvær til første søndag i september. 100-års jubileumet vil bli ytterligere markert utover høsten og førjusvinteren - I løpet av månedene som gjenstår av jubileumsåret vil det bli flere arrangementer i gruppene, og lørdag 2.november skal det arrangeres en festkveld hvor vi feirer oss selv. Mer informasjon om dette vil komme når det nærmer seg, sier Dalen.

Aktivitetsdagen 1. september arrangeres fra kl.12.00 - 17.00. Ingen påmelding.

surnadal for grenser alle_550x226.jpg