Søndag
Søndag Delvis skyet
10°
Delvis skyet
Svak vind
Mandag
Mandag Skyet
15°
Skyet
Svak vind
Atle Norli John Ole Aspli (2)

Aspli ny leder i Rindal IL

John Ole Aspli ble i går kveld valgt som ny leder i Rindal IL, etter at Atle Norli takka for seg. Årsmøtet samla 24 frammøtte, som summerte opp det første reelle driftsåret for Rindal IL. Nylederen retta en stor takk til den store jobben Atle Norli har gjort. - Det blir ei stor utfordring å ta over, men jeg har lyst til å bidra og jeg er stolt av idrettslaget i bygda, sa John Ole Aspli.

Rindal IL ble danna med ei sammenslåing av IK Rindals-Troll, IL Rindøl og Rindal Fotballklubb. Nyklubben hadde sitt første ordinære driftsår i 2013 og i går kveld var det årsmøte i Attanova Rindalshuset.

Millionbutikk
Årsmeldinger fra hovedstyret og avdelingene (ski, fotball, friidrett, handball, trim/tursti, barneidrett) og regnskapet ble gjort opp med et fint overskudd på vel 140 000 kroner. Medlemskontingent og aktivitetsavgift ble vedtatt uendret, mens budsjettet ble vedtatt med 309 000 kroner i pluss. Rindal IL har blitt en stor butikk med ei omsetning på rundt 2,5 millioner kroner. Klubbide, handlingsplan for to år framover og organisasjonsplan ble også vedtatt. Du finner etter hvert alt av årsmeldinger og vedtak på heimesidene til Rindal IL. Det er bare å klikke seg fram.

- Det er stor aktivitet i laget og en formidabel innsats blir lagt ned. Rindal IL kan vise til fine sportslige prestasjoner og økt aktivitet både i deltagelse og nye tilbud, sa den nye lederen John Ole Aspli.

Det nye hovedstyret
Han fikk med seg Jorunn Løset Løfald som ny nestleder (inn for Lisbet Lillevik), Ingrid Landsem Lilleløkken - økonomi (inn for Tove Holsæther Bolme), Line Flåtten - sekretær (gjenvalg) og Oddbjørn Heggem - 1. styremedlem (gjenvalg). Ellers sitter Åge Jonli - 2. styremedlem og Eirik Tørset (3. styremedlem) i hovedstyret. De var ikke på valg.

I avdelingene tok Håkon Solvik gjenvalg som leder for skigruppa, Gøril Bakken fortsetter i handball, Tor Jarle Bolme i friidrett og Harald Solvik i trim/tursti. Hovedstyret koordinerer barneidretten og Arnhild Foseide Fagerholdt og Øyvind Dalen fortsetter som webredaktører.

Fotball har styre, men ikke leder og her skal hovedstyret sammen med valgkomiteen og styremedlemmene i fotball sette seg ned og arbeide hardt for å finne en snarlig løsning.

Til slutt takka tidligere ordfører John Ole Aspli for tilliten. - Dette blir ei stor utfordring i en viktig organisasjon og en stor millionbutikk, sa han. På bildet ser vi Atle Norli (til venstre) gratulere John Ole Aspli som ny leder av Rindal IL.

Atle Norli John Ole Aspli (2).jpg