Willy sept 11 B0029_1024x863

Willys arkivdykk 92 - trolig fra 1986

Avslutning Rindal kommune og sanitetssamling

Willy har denne gangen funnet fram til bilder fra to samlinger. For 25 år siden var det brukeleg for kommunen å avslutte året med en middag, som oftest på Rindal Kro (Kompaniet Frisør i dag). Der ble også mange takka for lang og tro tjeneste, sammen med juleavslutninga til kommunestyret. Her ser du ordfører Lars Gåsvatn dele ut gullklokke. Ellers ser du bilder trolig fra ei samling i Rindal sanitetsforening denne gangen:

Over ser du fra loddsalget under samlinga til sanitetsforeninga. Kjenner du kanskje igjen noe - send oss gjerne noen ord: redaktor@trollheimsporten.no. Fra denne samlinga finner du flleire bilder under med helse- og sosialsjef Olav Foseide med kona og Margot Bakken, og fleire sanitetskvinner som framfører et sangnummer.

Til høyre ser du ordfører Lars Gåsvatn under avslutninga for Rindal kommune og kommunestyre under den tradisjonelle middagen på Rindal Kro i 1986. Dit var også de som skulle ha heder for lang og tro tjeneste invitert, sammen med kommunestyrerepresentantene.

Willys arkivdykk finner du ved å klikke på linken og Willys arkivdykk 1 ligger her. Willys arkivdykk 2, der du finner dette stoffet, ligger her. Du finner linker til mye godt arkivstoff på Trollheimsporten ved å klikke på På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på den raude.

Er det noen som ønsker å kommentere dette arkivdykket og kanskje fortelle hvem som er med på bildene, er det bare å bruke: redaktor@trollheimsporten.no.