Lørdag
Lørdag Kraftig regn
13°
Kraftig regn
Flau vind
Søndag
Søndag Delvis skyet
17°
Delvis skyet
Svak vind
Solemsetra_1024x683

Bæverfjord ILs infoside

Her finner du informasjon om og fra Bæverfjord IL - både nyheter og fakta om klubben. Let deg fram til overskriften for riktig aktivitet/avdeling for informasjon som blir oppdatert årlig, eller ved sesongskifte (eks. trenere, styre). Se egen knapp lenger nede på sida for nyheter fra laget.

Fakta om klubben

Bæverfjord IL er et lite idrettslag med cirka 220 medlemmer, hovedsaklig fra Bæverfjord skolekrets. Sett i forhold til antall innbyggere på rundt 300 må dette sies å være bra! Med sin "sentrale" beliggenhet har klubben samarbeid med flere idrettslag når det måtte passe. Dette gjelder både Bøfjord IL og, Surnadal IL. Her kan det nevnes samarbeid med Bøfjorden IL i barnefotball (B-B), og "Barn i løypa"/Skitrim. Skigruppa har også samarbeida tett med Betna IL, og til Surnadal IL rekrutteres unge talenter i f.eks fotball når Bæverfjord IL ikke lenger har tilbud (12-årslag, 11-lag, junior- og A-lag). Idrettslaget består av 3 grupper: fotball, ski og trim. Aktiviteten vil naturlig nok svinge en del i en så liten klubb, men per dato er det bra aktivitet i alle gruppene.

 

Nyheter fra Bæverfjord IL.

 

 

 Fotballgruppa

 Barnetallet har gått ned de siste åra, og dette gjør at det sommeren 2013 bare var knøttelag i aldersbestemte klasser. Eldre barn som ønsker å spille fotball, blir oppfordra om å ta kontakt med Surnadal i.l. fotball.

Fotballeder er også i år  Frode Raaen.

 

 

 

Trimgruppa

Trimgruppa har hele 17 trimposter fordelt rundt i hele Bæverfjord krets. Turene varierer i utfordring, men de aller fleste er fine familieturer. Trimgruppa praktiserer premiering etter et godt innarbeidet system.

 

 

 

 

 

 

 

 Skigruppa

 

 

 

 

 Bæverfjord stadion

Ved Bæverfjord Stadion er nå nytt kiosk-utsalg/kjøkken og et lite møterom ferdigstilt. Arbeidet er blitt utført på dugnad.

 

 Styret

Styret i laget i 2013 består av leder Magne Sollid, nestleder Frode Raaen, sekretær Norunn Holten, kasserer Ole Peder Holten, styremedlem Mona Olesen.

Kontaktadresse: magne.sollid@svorka.net

 

Visjon

Arbeidet i Bæverfjord il skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. All idrettslig aktivitet skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet.

 

 Klikk på bildene for å se dem større eller i serie!

Solemsetra_1024x683
Fra den første trimturen våren 2012: til Solemsetra!
Markus på hemsen_1024x683
For de yngste var hemsen på Solemssetra et høgdepunkt.
til Solligjerdet_1024x683
På tur opp til Solligjerdet- også det våren 2012.
Solligjerdet_1024x683
Rast under steinhylla på Solligjerdet.
knøttelaget 2012_1024x683
Knøttelaget 2012.
G102012_1024x768
Bøfjord/Bæverfjord G 10 sommeren 2012.