W2908100003 - barnehage_1024x724

Nå har vi fått hjelp med namn - Willys arkivdykk 8

Barnehagebilde fra 1980-åra

Willy har igjen dukket ned i sitt filmarkiv og funnet et bilde fra en barnehage omkring 1985. Bildet er fra gamle Bolme skule, der det var barnehage før Bolme skule, seinere bare barnehage, bygde nytt. Men for å være heilt ærlig veit ikke redaktøren heilt - og dette er fra et karneval med utkledte unger - litt av ei nøtt - kommentarer og svar til redaktor@trollheimsporten.no. Og reaksjonenene har kommet fra Solveig J. Grytbakk, Eva Heggem og Helene Marie Nergård og Wigdis Beate Løseth:

- Her kjenner jeg faktisk ingen, ikke en gang barnehageassistenten, sier Willy og ber om at de som veit noe om dette melder fra på redaktor@trollheimsporten.no. Dette er arkivdykk nummer 8 og du finner alle arkivdykkene her på Willys arkivdykk under På Porten på Hovedsida.

- Jeg vet i alle fall hvem de til høyre på bildet er: Bakerst: Håkon Fredriksen, Henrik Grytbakk. Jan Widar Løseth. Foran Håkon: Romund Bakken, Bård Bakken og Kirsti Grytbakk.

Hilsen Solveig

For fleire kommentarer bruk redaktor@trollheimsporten.no.

Eva Heggem har denne kommentaren: Stående til venstre er Rune Heggem (hatt, frakk og solbriller) neste er Mona Bolme. Bakerst er Håkon Fredriksen, (ved siden av bhg.tanta), sittende fra venstre er Bjarte Løfaldli og Bård Bakken (hvit cowboyhatt ).

- Jeg kan bekrefte at Håkon Fredriksen står til høyre for den vosksne personen, bakerst. Han var utkledd som musiker, rocker kanskje. Han har et rytmeinstrument i handa.

Hilsen Helene

- Jeg tror ikke det er Bjarte Løfaldli som er nederst til venstre, derimot er jeg rimelig sikker på at det er Terje Bjørnstad, ellers så stemmer de øvrige.

Hilsen Wigdis Beate Løseth

- Førskolelæreren er Liv Jørstad Stenhaug

Hilsen Eva Heggem

Og da skulle vel alt være oppklart! - Med god hjelp fra Trollheimsportens mange trofaste lesere!

 

 

W2908100003 - barnehage_1024x724
Foto: Willy Karlstrøm