Willy sept 11 gruppe barnehage_1024x709

Willys arkivdykk nummer 89

Barnehagegruppe og skuespill ved Rindal skole 1986

Denne gangen har Willy funnet fram til et bilde fra ei barnehagegruppe i Rindal (eller?) og et skuespill - trolig med gjester fra Riksteateret - på Rindal skole. Der var alle samlet i den gamle gymsalen, som i dag er kinosalen Attanova i Rindalshuset. Også denne gangen trenger vi hjelp med namn - særlig fra barnehagen - og barnehagegruppe var det,  ja, melder Gerd Ingrid Folden:

Barnehagegruppa over er fra Rindal (eller er den ikke de? Willy er også i tvil) og trolig er året 1986 - er det noen som kjenner disse - bruk redaktor@trollheimsporten.no.

Gerd Ingrid Folden forteller dette til Trollheimsporten: Barnehagen det er bilde av i avisdykk 89 er førskolegruppa ved Torvikbukt barnehage i 1987 (Gjemnes kommune). Det var tradisjon i mange år ved barnehagen å avslutte barnehagetida med å dra på helgetur til Rindal. De aller fleste årene leide vi Skarheim i Vålåsskaret hvor dette bildet er tatt. Vi var på Trollheimen camping ett år og på Gerd Ingrids hytte ett år. Men vi hadde mang en fin tur til Skarheim og har mange gode minner derfra. Men da skolestarten ble flyttet ned til 6-åringene sluttet vi med turene til Rindal. Bakerst til høyre på benken sitter Hilde Folden Istad og på gulvet til venstre sitter undertegnede. Vi jobbet begge ved barnehagen i mange år. Pluss - minus 20 år.

Willys arkivdykk finner du ved å klikke på linken og Willys arkivdykk 1 ligger her. Willys arkivdykk 2, der du finner dette stoffet, ligger her. Du finner linker til mye godt arkivstoff på Trollheimsporten ved å klikke på På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på den raude.

Er det noen som veit meir eller ønsker å kommentere disse bildene i arkivdykket denne gangen, er det bare å bruke: redaktor@trollheimsporten.no.

Under fra skuespillet i den gamle gymsalen på Rindal skole. Også her "ha d vårre gøttj" om noen kjenner noen - bruke redaktor@trollheimsporten.no. Klikk på bildene og se de større og i serie:

 

Willy sept 11 B0007
Alle foto. Willy Karlstrøm
Willy sept 11 B0008_1024x699
Willy sept 11 B0018
Willy sept 11 B0025
Willy sept 11 B0026