Willy sept 11 B0028_1024x667

Willys arkivdykk 94 - mye diverse med Svein Brun og Geir Garte

Barneidrett med handball - Olav Joli og Elin Persson

I det 94. arkivdykket har Willy funnet mye diverse å vise fram. Her ser du fra barneidretten til Rindal IL, der handball står på programmet. Kanskje du kjenner dem? Ellers vil du sjå rektor Olav Joli ved Mo skule og trolig en førsteklassing. Året er mest sannsynlig 1986? Videre vil du sjå Elin Persson sammen med en ungdomsgjeng i Rindal og Svein Brun og Geir Garte hos Mesterhus - nå Vibo. Eva-Britt Skjølsvold kjente igjen mange og vi har link til ungdomsklubben på Autoloftet:

Over fra barneidretten i Rindal IL - kjenner du disse - send oss noen ord: redaktor@trollheimsporten.no.

Det har Eva-Britt Skjølsvold gjort: Hei! Her var det mange kjente fjes å se, ja! Bakerst på tjukkasen fra venstre er Bente Merete Grøtan, Marte Bjørnås, Greta Skjølsvol og Solveig Skjølsvold. Foran fra venstre: Bjarte Løfaldli, Terje Bjørnstad, Bård Einar Bråten, Ragnhild Børset, så ser jeg ikke hvem som gjemmer seg bak ballen, og Mona Bolme.

Bildet med Elin Persson er fra ungdomsklubb på Autoloftet - sjå reportasje under bildet fra Driva i januar 1987. Der finner du også alle namn. Ungdomsklubben på Autoloftet var også nemnt i dette arkivdykket til Willy på Trollheimsporten.

Willys arkivdykk finner du ved å klikke på linken og Willys arkivdykk 1 ligger her. Willys arkivdykk 2, der du finner dette stoffet, ligger her. Du finner linker til mye godt arkivstoff på Trollheimsporten ved å klikke på På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på den raude.

Er det noen som har kommentarer til dette arkivdykket, er det bare å bruke: redaktor@trollheimsporten.no.

Under ser du bilde fra Mo skule, Elin Persson sammen med en ungdomsgjeng og Svein Brun og Geir Garte i Mesterhus i midten av 80-åra aller nederst. Send oss gjerne noen ord om du kjenner de som er på bildene - redaktor@trollheimsporten.no.