Onsdag
Onsdag Lett regn
Lett regn
Flau vind
Torsdag
Torsdag Kraftig regn
Kraftig regn
Lett bris
Bil surnadal 1 87_1024x651

Willys arkivdykk 135 fra 1985 og 86/87

Bil og bonde i Surnadal - vedhoggar i Romundstadbygda

I dag har Willy funnet fram to bilder fra Surnadal - en ung bonde Steinar Ranes - og et bilde fra et bilshow med unge surnadalinger. I tillegg har han funnet fram en reportasje fra Driva i 1985 om en sprek vedahoggar fra Romundstadbygda - Fredrik Romundstad! Kos deg med arkivdykkene fra Willy - og vi har fått en kommentar fra Lars Gudmund Røen, et lite tillegg fra Jacob Reurink og enda meir fra John Heggem, Bøfjorden:

 

Over og til høyre ser du bilbildet - der Willy absolutt ikke er ekspert - men kanskje du kjenner noen på bildet eller hva dette er fra - bruk redaktor@trollheimsporten.no. Under har Willy som journalist i Driva truffet en blidspent bonde på Ranes - Steinar Ranes. Trolig er disse bildene fra 1986 eller 1987.

Vi har fått en kommentar fra Lars Gudmund Røen på bilbildet:
Hei! Bak bilen mellom dørene til høyre står Ingebrigt Løset og til venstre muligens Bjørn Schei(Smistad).

Hei, litt tilleggsinfo, skriver Jacob Reurink til Trollheimsporten:
Bilen var en rundreisende utstilling brukt av Alpine bilstereo og var på besøk/utstilling hos den nystartede elektrobutikken som jeg ikke husker navnet på, drevet av Eyvind Sæthervik og …? (og som også forsvant forholdsvis fort igjen) i lokalene bak Amfi hvor Consto Surnadal (Ing I Sæther) holder hus nå.
Den blonde gutten til høyre for venstre bildør er antageligvis Bjørn Narve Kvande.

 

Videre under ser du reportasjen fra den spreke vedahoggeren i Romundstadbygda. Den reportasjen er fra 1985 - kos deg!

Har du ellers kommentarar eller noe du vil fortelle omkring dette arkivdykket fra Willy - bruk: redaktor@trollheimsporten.no og del det med alle på Trollheimsporten.

Willys arkivdykk er bildeglimt, reportasjer og avisstoff fra et mangslungent og omfattende bilde-, film- og klipparkiv til Willy Karlstrøm i Trollheimsporten. Willys arkivdykk finner du under På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på Trollheimsporten. Alle arkivdykk er tilgjengelige på Willys arkivdykk, Willys arkivdykk 1, Willys arkivdykk 2 og Willys arkivdykk 3 - der du finner dette stoffet. I tillegg finner du mye anna godt stoff under På Porten - blant anna fra Edgar Kattem, Edgar Landsems utklipp fra Øvre Sæter Camping og Harald Solvik (de siste to under Willys arkivdykk).

 

 

John Heggem, Bøfjorden:
Hei, bilen var en reklame for Alpine stereoanlegg, den besøkte forretninga EIRO som var starta av Eivind Sæthervik og Ronald Aasgård. Frå høgre står Asle Sæthervik i svart skinnjakke, John Heggem og eg trur det er Svenn Rune Kjølstad. Han bak dørkanten er Ingebrigt Løseth. Hugser at sjølve bilstereoen i bilen var svært stusslige greier så det var nok Lamborghinien som var interessant for dei fleste.