Lørdag
Lørdag Kraftig regn
13°
Kraftig regn
Flau vind
Søndag
Søndag Delvis skyet
17°
Delvis skyet
Svak vind

Slik blir du medlem i Trollheimsporten

Alle næringsdrivende som er hjemmehørende i Rindal og Surnadal samt lag og foreninger og andre som driver sin virksomhet i Rindal og Surnadal, kan delta som medlemmer av Trollheimsporten. I tillegg kan næringsdrivende hjemmehørende utenfor kommunene, men som tilbyr varer og tjenester gjennom noen av de eksisterende medlemmene, også delta.

Tre typer deltakelse
Det kan velges mellom tre typer deltakelse i Trollheimsporten:

Egne hjemmesider: Ønsker du egne hjemmesider, lages dette av vårt publiseringsverktøy CustomPublish. Det er bare å ta kontakt med Trollheimsporten gjennom redaktor@trollheimsporten.no så formidler vi kontakt videre. Det gjelder nettsted nedenfor.
Fra 1. januar 2015 vil det koste kr. 2600,- i året for bedrifter med nytt nettsted under Trollheimsporten - i tillegg til den årlige avgifta til CustomPublish. For lag og organisasjoner: kr. 700,- i året utom etablering.

Priser drift/lisens i CustomPublish AS

                            Firma Lag/organisasjon
Nettsted Ta kontakt for tilbud Ta kontakt for tilbud
Link Kr. 2.800,- Kr.    800,-
Info-side Kr. 2.800,-

Kr.    800,-

Trollheimsporten gikk over til dette publiseringsverktøyet 1. februar 2009. For å sjå eksempler på nettsted som har gått over til dette, er det bare å klikke på disse eksemplene:
I tillegg kommer det en etableringsavgift for dere som har nettsted.

Link til hjemmesider: Har du allerede eksisterende hjemmesider på internett, er det også mulig å lage en link direkte til disse sidene fra Trollheimsporten. Årlig leie for dette er kr 2 800,- + mva. Leien dekker oppføring/link på sidene for medlemmer og portalens register over næringsdrivende/organisasjoner i Rindal og Surnadal. I tillegg kommer gratis meldinger under Rindalsnytt/Surnadalsnytt når nye ting kommer ut på sidene som nyheter om varer/tjenester, ledige stillinger, meldinger vedrørende drift, salg eller lignende og omtale av arrangement i portalens aktivitetskalender. For lag og organisasjoner er den årlige leien kr 800 + mva. Ved spørsmål eller flere opplysninger ta kontakt med redaktor@trollheimsporten.no.

Info-side: En informasjonsside i Trollheimsporten lages og oppdateres av redaktørgruppa slik du/dere ønsker det. Tekst, logo og bilde(r) kan legges på sida - og inkludert i leieprisen kan flere sider, meldinger og nyheter legges inn kontinuerlig. For å ha ei informasjonsside i Trollheimsporten betales det kr 2 800,- + mva per år i leie. For lag og organisasjoner er leieprisen kr 800,- + mva. Dette dekker leie av plass, oppdatering av sidene, oppføring/link på sidene for medlemmer og portalens register over næringsdrivende/organisasjoner i Rindal og Surnadal, I tillegg kommer gratis meldinger under Rindalsnytt/Surnadalsnytt når nye ting kommer ut på sidene som nyheter om varer/tjenester, ledige stillinger, meldinger vedrørende drift, salg eller lignende og omtale av arrangement i portalens aktivitetskalender.

Dersom dere ønsker å bli med i Trollheimsporten, enten med nettsted, link eller info-side, er det bare å ta kontakt med daglig leder Eva Rønning, eller andre i redaktørgruppa i Trollheimsporten. Vi kan også tilby service og oppfølging av nettsted til alle som har valgt å bli med med nye sider under CustomPublish. Dette vil bli fakturert med en timepris på kr. 470,-. Redaktørene i Trollheimsporten vil også fungere som supportsenter for publiseringsverkøyet. Det betyr at du med nettsted slipper ut av distriktet for å få support.

Ønsker dere ytterligere informasjon vedrørende priser og support, daglig leder Øystein Hjelle Bondhus oystein@trollheimsporten.no eller du kontakter oss gjennom redaktor@trollheimsporten.no.