Mandag
Mandag Delvis skyet
16°
Delvis skyet
Flau vind
Tirsdag
Tirsdag Delvis skyet
Delvis skyet
Flau vind
Løsetvoll

Ønsker du å etablere deg i Rindal?

I Rindal kan vi tilby et godt og trygt oppvekstmiljø, ledige barnehageplasser, rimelige boligtomter, ingen køkjøring eller bomavgift, ingen forurensing og rike muligheter til friluftsliv sommer som vinter. I Rindal er det tid til å leve og 5 minutter til alt!

For boligsøkende er det fleire alternative tomteområder og kommunen kan tilby gratis tomter i noen av de eksisterende boligfeltene. Kommunen ønsker også å legge til rette for spredt boligbygging utenfor regulerte boligfelt. Kontakt kommunen for nærmere informasjon - heimesida til kommunen. Skal du bygge bolig får du hjelp og veiledning hos Rindal kommune.

Rindal har et godt og trygt oppvekstmiljø, og har full barnehagedekning med sine tre barnehager i Bolme, på sentrum og ved Løfald. På sentrum ligger barnehagen i tilknytning til grunnskolen. I Bolme ligger en fire avdelings barnehage, og i Løfald en toavdelings barnehage. Fra høsten 2016 er det en skole i Rindal. Rindal skole ligger i Rindal sentrum. Det er en barne- og ungdomsskole med skolefritidsordning.

Klikk her og få all informasjon om Rindal skole og skolefritidsordninga. Når det gjelder de tre barnehagene finner du alt om disse ved å klikke på Barnehager under Om Rindal og Bo i Rindal.

Med skolebuss når du videregående skole i Surnadal.

Klikk her på kommunikasjon (Menyvalg Om Rindal og Turist) for å finne ut hvordan du kommer til Rindal.

Videre er Rindal en utprega hyttekommune med mer enn 1000 tomter utbygd, og her finner du hyttefelt i Rindal kommune. 

Løsetvoll
Bolighus under oppføring på tuftene etter et eldre hus, høsten 2005: Løsetvoll.