Onsdag
Onsdag Regn
Regn
Flau vind
Torsdag
Torsdag Kraftig regn
Kraftig regn
Lett bris
Brannmann på barnehagebesøk_1024x689

Willys arkivdykk 120 fra 1986 eller 1987

Brannbil på barnehagebesøk og aspiranter i skolekorpset

Denne gangen har Willy funnet fram to ulike bilder vi trenger namn på. De er fra 1986 eller 1987 og viser den gamle brannbilen i Rindal med brannsjef Johan Helgetun på barnehagebesøk (bildet). Ellers ser du et bilde av aspirantene i Rindal skolemusikkorps en høst med Eirik Sjømæling som dirigent og ansvarlig.

Her trenger vi namn på alle ungene, som er på besøk hos brannsjef Johan Helgetun for å sjå brannbilen. Under ser du aspirantene i Rindal skolemusikkorps med Eirik Sjømæling. Kjenner du den - bruk: redaktor@trollheimsporten.no.

Har du ellers kommentarar eller noe du vil fortelle omkring dette arkivdykket fra Willy - bruk: redaktor@trollheimsporten.no og del det med alle på Trollheimsporten.

Willys arkivdykk er bildeglimt, reportasjer og avisstoff fra et mangslungent og omfattende bilde-, film- og klipparkiv til Willy Karlstrøm i Trollheimsporten. Willys arkivdykk finner du under På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på Trollheimsporten. Alle arkivdykk er tilgjengelige på Willys arkivdykk, Willys arkivdykk 1, Willys arkivdykk 2 og Willys arkivdykk 3 - der du finner dette stoffet. I tillegg finner du mye anna godt stoff under På Porten - blant anna fra Edgar Kattem, Edgar Landsems utklipp fra Øvre Sæter Camping og Harald Solvik (de siste to under Willys arkivdykk).