Deltrans 1

Willys arkivdykk 22

Deltrans AS i 1980-åra - Morten og Morten

Denne gangen har jeg funnet fram to bilder fra Deltrans AS. De startet opp i midten av 1980-åra med Olav Morten Tørset og Morten Halgunset i spissen. Her ser vi begge ikke så lenge etter oppstart - unge av utseende. De driver også Deltrans i dag like unge i sinns:

 

 

Slik presenterer Deltrans AS seg sjøl på sine heimesider
Deltrans, som har beliggenhet på Rindalsskogen, er i dag en voksende aktør mot landbruket i området. Deltrans tilbyr også drivstoff og kioskvarer til vanlige forbipasserende.

Deltrans samarbeider med Felleskjøpet, og tilbyr hele sortimentet til FK butikken.

Deltrans er også ett landbruksverksted, så bare ta kontakt. Utfører også reparasjoner på småmaskiner, (motorsager, plenklippere, høytrykksvaskere, m.m.).

Willy var innom Deltrans i midten av 80-åra og om det er noen som veit meir om disse bildene - er det bare å ta kontakt: redaktor@trollheimsporten.no. Kanskje noen har ei historie å fortelle fra den første tida hos Deltrans?

Deltrans AS er medlemmer av Trollheimsporten - bli medlem: Klikk herAlle medlemmer her.

Til venstre ser du Olav Morten Tørset og Morten Halgunset i kontoret som var i starten - kun ei brakke. Under ser du de to posere trolig ved tomta som i dag huser Deltrans:

Er du interessert i å være med på arkivdykkene til Willy - finner du dem her på Willys arkivdykk under På Porten på Hovedsida.