Søndag
Søndag Delvis skyet
10°
Delvis skyet
Svak vind
Mandag
Mandag Skyet
15°
Skyet
Svak vind
eline lillegård

Eline til topps

I helga arrangerte Rindal skytterlag januarstevne i miniatyrskyting i Rindalshuset. 154 deltakere fra klassene aspirant og helt opp til veteran deltok, og best av alle var bøfjordingen Eline Lillegård (18) fra Hjelmen skytterlag. 

Skyttere fra over 20 klubber deltok på årets januarstevne. Konkurransen i Rindal ble gjennomført fra 15 meters hold og var et 35-skudds utendørsprogram. 

Arnfinn Berdal i Rindal skytterlag var godt fornøyd med gjennomføringen av årets første stevne.

- 154 skyttere er svært bra, og det er mye god skyting. Det er et godt miljø blant skytterne, og sporten samler både unge og gamle på samme arena. Rindal skytterlag har et stabilt medlemstall, men vi kunne gjerne tenkt oss flere unge rekrutter. Det er bare å ta kontakt om noen er interessert, oppfordrer Berdal.

I tillegg til stevnet i Rindal, arrangerte også Hjelmen skytterlag og Surnadal skytterlag stevner i helga. 

En ungjente som alltid hevder seg i toppen av resultatlistene er 18 år gamle Eline Lillegård fra Bøfjorden. Hun startet helga med å skyte 348 på hjemmebanen i Bøfjorden, og fortsatte storskytingen søndag i Rindalshuset. Da skjøt hun best av alle med 345 poeng. 

- Jeg er veldig godt fornøyd med begge skytingene. Nå gjenstår en runde i Surnadal før helgas konkurranser er over, og jeg står uansett resultat i siste skyting med to gode runder. Det er en god følelse å ta med seg, smiler Lillegård som klarer å kombinere skolegang i Trondheim med skyting for Hjelmen skytterlag.

- Jeg får trent godt i Bøfjorden hver uke. Det har stor betydning for resultatene, sier Eline som ved årsskiftet rykket opp til klasse 5. 

Nå sikter den unge storskytteren mot et nytt godt skyteår.

- Målet er alltid et godt resultat på Landsskytterstevnet. I tillegg kommer blant annet Midt-Norsk mesterskap. Jeg håper og tror jeg kan klare å prestere jevnt godt gjennom hele året, sier Lillegård.

Resultater Hjelmen
Resultater Surnadal
Resultater Rindal

eline lillegård skyter.jpg
Konsentret Eline Lillegård

skyttere hjelmen berg lillegård.jpg
Ane Martine Berg (t.v) leverte også solid skyting. Her sammen med pappa Rolf Berg og klubbvenninne Eline Lillegård