Søndag
Søndag Delvis skyet
10°
Delvis skyet
Svak vind
Mandag
Mandag Skyet
15°
Skyet
Svak vind

Fra www.surna.no:

Fantastisk start på laksefisket!

Det har vært en helt fenomenal start på fiskesesongen i Surna! På www.surna.no strømmer det på med meldinger om laks som er tatt i løpet av det første døgnet.

vwhxbj2w55gft1h1sgdmbqq2rita koppen2.jpg
Årets første laks ble tatt i Korsahølen på Honnstad. Fiskeren var Rita Koppen. Rita forteller at hun hadde napp på det aller første kastet og 10 min. over midnatt satt laksen på møresilda. En flott surnalaks på 7,2 kg. på en kald kveld med nysnø i liene.

vwhxbj2w55gft1h1sgdmbqq2john arne pedersen2.jpg
29 minutter over midnatt tok John Arne Pedersen fra Molde denne flotte laksen på 7,5 kg. Laksen ble tatt på Røv. Det ble også gjenutsatt en vinterstøing på Røv. John Arne forteller at laksen var ganske vill etter at den hugg på kroken. Flott levert!

laks første dag 010617.jpg
F.v. Jon Sverre Bjørnseth med en laks på 8,2 kg. Vidar Tollefsen med en på 11 kg. og Jørgen Sundal med en på 8,0 kg. Alle er tatt ved Mogstad i morgentimene torsdag.


Mange flere fiskere har fått napp i løpet av det første døgnet. Dette kan du lese om på www.surna.no. Sida er fylt opp med nye meldinger, så du må klikke på "Arkiv" for å se alle.
 

Bildene og bildetekstene er hentet fra www.surna.no. Inne på nettsida kan du se mange flere bilder og meldinger om laks som er tatt i de første timene av sesongen.