Onsdag
Onsdag Regn
17°
Regn
Flau vind
Torsdag
Torsdag Regn
10°
Regn
Flau vind
Ura Uravarden IMG_0041_715x536

Fjelltrimmen på ski

Sender et foto fra varden på Ura 21. april, regner med at det er en av de siste toppturene på ski i år.
Jeg har deltatt på Fjelltrimmen siden oppstarten i 2002, og fant ut at jeg i år ville prøve å variere noen av turene ved å ta flere av toppene mens det enda er snø.

 

Det gode været i påska gjorde det mulig å ta noen, og godvær i helgene etter påske har fristet til enda flere topper. Til nå har jeg har tatt 6 av 8 turmål på ski, (hadde jeg vært enda mer ivrig kunne jeg kanskje hatt flere) men de 2 siste skal jeg spare til sommeren.

 

Mange av toppene har fine, oppkjørte løyper så det er ikke problem å finne fram, de går i lett terreng og er godt overkommelig for mosjonister og en trenger ikke anna utstyr enn vanlige langrennsski.

 

Noen av turene jeg har tatt i år; Garbergsfjellet for første gang på ski, flotte løyper hele veien og nedturen var gjort på et blunk. Raudfjellet hadde Helene en fin omtale av. Langfredag var vi på Gaddfjellet, herlig påskestemning hele veien, folk som kosa seg og rasta på tørre rabber og mange skispor å se på fjella og videre innover Trollheimen.

 

Vil på det sterkeste anbefale turene i Fjelltrimmen også vinterstid, både til Trollheimsportens lesere og Fjelltrimmendeltakere som vanligvis tar toppene sommer og høst.

 

Leste for øvrig i Driva at det også er oppkjørte løyper til Gråurfjellet, dit skal jeg neste vinter.

 

Hilsen Marianne Løset