Willy230111 B0029

Willys arkivdykk nummer 53

For eller imot øl i Trollheim i 80-åra

Dette ser ut til å være bilder fra et politisk valgmøte i Trollheim, foreslo vi i dette arkivdykket. Det er nok ikke korrekt. Vi ble felt på Baard Løfaldli og partitilhørighet. Nei dette er et folkemøte for eller i mot ølsalg i butikkene i Rindal, med to personer i mot og to for i panelet. Fortsatt er bildet fra salen like uklårt og viser stort oppmøte:

Willys arkivdykk finner du under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude. Denne saka finner du under Willys arkivdykk 1. Du kan også lese mye anna arkivstoff på Trollheimsporten med Edgars fotoarkiv, Bjørn Tores arkivdykk og Annes: Språk og sånt under På Porten. Klikk deg fram.

Har du kommentarer eller kjenner noen på bildet fra salen - bruk redaktor@trollheimsporten.no.

De fire karene til venstreviser panelet, der Johan Helgetun og Leif Kleven (som står og snakker) var i mot ølsalg, mens Baad Løfaldli og Kaj Troelsen var for.

Ellers kan vi legge til at spådommene var svært dystre for rindalssamfunnet om det ble lov å kjøpe øl i butikkene. Da må det være lov å spørre seg i dagf: Har disse dystre dommedagsprofetiene og spådommene slått til eller har vi fått et greit forhold til salg av øl og alkoholholdig drikki butikkene?

Klikk på bildene nedenfor, sjå dem større og i serie:

 

 

Willy230111 B0024
Nils Joralf Stavne med innlegg fra salen.
Willy230111 B0025
Andreas Stensønes kjøper kaffe i pausen - kjenner du selgerne? Bruk redaktor@trollheimsporten.no.
Willy230111 B0026
Til slutt et noe uklårt bilde fra salen, der vi kjenner igjen Jon A. Børset (nærmest), Ivar Romundstad og Øyvind Solvik (bakerst).