Torsdag
Torsdag Kraftig regn
Kraftig regn
Lett bris
Fredag
Fredag Regn
Regn
Svak vind
Mo skule 2

Willys arkivdykk 130

Fra Mo skule

Denne gangen har Willy funnet fram et par bilder han veit svært lite om. De er fra Mo skule og vi kjenner igjen rektor Olav Joli på et av bildene - men her trenger vi hjelp fra leserne. Det kan virke som om det er en konkurranse eller noe som er vunnet. Bildene er fra midten av 1980-åra: Etter god hjelp fra Leif Peder Fugelsøy,  Kari Mette Skjølsvold og Jan Sæther er saken oppdatert med navn og mer om bakgrunnen for bildet.

Leif Peder Fugelsøy har sendt inn navn: Foruten Rektor Olav Joli er det lærer Trond Eri. Elevene er fra venstre: Bernt Ole Moen, Austistua. Lars Arne Moen, Mogjerdet. Malin Dalsegg, Utigard. Trine Eidsli, Anne Karin Kjølstad,gift Mogset og Inge Sæther. Kari Mette Skjølsvold visste i tillegg mer om bakgrunnen for bildet: - Jeg husker ikke hvilken anledning det var, men husker at klassen hadde deltatt i noe og at Lars Arne Moen vant en tur. Tror det var til Thailand. Han hadde også med seg en souvenir til alle i klassen sin og klassen min, som er et år eldre, da han kom hjem. Dette var stort husker jeg, skriver Kari Mette til Trollheimsporten. Og Jan Sæher supplerer: Eg trur det var i samband med Orkidékampanjen det her. Klassen var den (eller blant dei) i landet som selde flest orkidéar per elev (med god hjelp frå dei yngre klassane:)), og Lars Arne vann turen til Thailand, saman med lærar Trond Eri.
Litt om Orkidékampanjen her: http://www.fmr.no/en-orkide-mot-rusgift.78189-10428.html

Over ser du rektor i mange år ved Mo skule, Olav Joli, sammen med lærer og en klasse. Her er Willy rimelig blank - og vi trenger hjelp fra ivrige lesere av Trollheimsporten. Veit du hvilken anledning dette er, eller kjenner noen på bildene - send noen ord til redaktor@trollheimsporten.no.

Har du kommentarar eller noe du vil fortelle omkring dette arkivdykket fra Willy - bruk: redaktor@trollheimsporten.no og del det med alle på Trollheimsporten.

Willys arkivdykk er bildeglimt, reportasjar og avisstoff fra eit mangslungent og omfattande bilde-, film- og klipparkiv til Willy Karlstrøm i Trollheimsporten. Willys arkivdykk finn du under På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på Trollheimsporten. Alle arkivdykk er tilgjengelege på Willys arkivdykk, Willys arkivdykk 1, Willys arkivdykk 2 og Willys arkivdykk 3 - der du finn dette stoffet. I tillegg finn du mykje anna godt stoff under På Porten - blant anna frå Edgar Kattem, Edgar Landsems utklipp fra Øvre Sæter Camping og Harald Solvik (dei siste to under Willys arkivdykk).