Full innsats

Edgars fotoarkiv fra Bjønnsleet, med kommentar

Full innsats, med gipsa hand

Dette er et bilde fra et langrenn som Øvre Surnadal IL arrangerte. Er ikke sikker på årstallet, men trur det er omkring 1987. Det var lite snø da rennet skulle arrangeres, og det måtte flyttes opp til "Bjønnsleet"`oppi Folldalsvegen. Har en god del bilder fra dette rennet, men kanskje så er det dette bildet av Eirik Grøset jeg minnes best fra dette rennet. Det forteller Edgar Kattem som igjen har dukket ned i sitt rikholdige fotoarkiv. Med kommentar fra Gert Moen og reportasje fra Harald Solvik.

Han hadde skada venstre handa si, og gikk med gips på handa. Men han forlangte å få gå, og gjennomførte i fin stil og med stor innsats! Er det andre som minnes mer om dette rennet oppe ved Bjønnsleet? Kanskje Eirik minnes dette og, om han leser Trollheimsporten? Artig med en kommentar å så fall!

Da kan alle bruke redaktor@trollheimsporten.no.

Edgars Fotoarkiv finner du her under På Porten (der du også finner mange andre arkivsider - blant anna Willys arkivdykk) når du er på Hovedsida. Sjå også Edgars fotoarkiv 2010, Edgars fotoarkiv 2011 og Edgars fotoarkiv 2012, der du finner dette stoffet. Sjå også Edgars Fotoarkiv 1, Edgars Fotoarkiv 2 og Edgars fotoarkiv 3!

Det er mye å finne fra Edgar Kattem på Trollheimsporten. Utgangspunktet er Edgars Fotoarkiv under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.
 
Har du kommentarer eller innspill til dette bruk redaktor@trollheimsporten.no - og denne gangen er vi ute etter namn - kjenner du igjen rindalsspeiderne på bildet - bruk redaktor@trollheimsporten.no.

Kommentar av Gert Moen:

Jeg gikk dette skirennet som jeg mener var det første kretsrennet som ble arrangert på Nordmøre vinteren 87/88. Det var lite snø, så løypene i Holtamoan var uaktuelle. Det ble lagt ned mye innsats fra løypekjørerne i ØSIL for å få til renn husker jeg. Løypene som ble lagt mener jeg ble kjørt i en lengre periode denne vinteren, siden jeg husker at vi trente endel der.

Kommentar av Harald Solvik:

Rennet gikk i januar 1988. Her kommer en reportasje som jeg skrev i Driva etter rennet:
 
Harald Solvik har egen side på Trollheimsporten - den finner du her under Willys arkivdykk under På Porten.