Onsdag
Onsdag Regn
Regn
Stille
Torsdag
Torsdag Kraftig regn
Kraftig regn
Laber bris
Gløer 10001_1024x842

Willys arkivdykk 118 - fra Indre Nordmør

Gammeldokter'n takker for seg

Denne gangen er det ikke Willy som har skrevet om Gammelsdokter'n i Rindal. Det er tidligere journalist i Indre Nordmør Jan Erik Larsen, som seinere har gjort karriere både innen presse og statsapparat, blant anna som statssekretær for statsminister Jens Stoltenberg - nå ansatt i First House. Han starta karrieren i midten av 1980-åra i Indre Nordmør, der han blant anna intervjua distriktslege Gløer Halvorsen som gikk av. Et gøttj gjensyn:

Gammeldoktor'n takker for seg var tittelen på artikkelen til Jan Erik arsen i Indre Nordmør, lokalavisa for Rindal, Surnadal og Halsa.

Bakgrunnen var at Gløer Halvorsen gjekk av for aldersgrensa, etter å ha fungert som distriktslege i Rindal i 35 år. Gløer kom til Rindal 24. mai 1947 og siden har han vært der. Han ble umåtelig populær og godt likt av rindalingene, også ut over bygdas grenser. Kos deg med artikkelen til Jan Erik Larsen. Den fortsetter under:

Har du kommentarer eller noe du vil fortelle omkring dette arkivdykket fra Willy - bruk: redaktor@trollheimsporten.no og del det med alle på Trollheimsporten.

Willys arkivdykk er bildeglimt, reportasjer og avisstoff fra et mangslungent og omfattende bilde-, film- og klipparkiv til Willy Karlstrøm i Trollheimsporten. Willys arkivdykk finner du under På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på Trollheimsporten. Alle arkivdykk er tilgjengelige på Willys arkivdykk, Willys arkivdykk 1, Willys arkivdykk 2 og Willys arkivdykk 3 - der du finner dette stoffet. I tillegg finner du mye anna godt stoff under På Porten - blant anna fra Edgar Kattem, Edgar Landsems utklipp fra Øvre Sæter Camping og Harald Solvik (de siste to under Willys arkivdykk).