Søndag
Søndag Delvis skyet
10°
Delvis skyet
Svak vind
Mandag
Mandag Skyet
15°
Skyet
Svak vind
Ingress

Glade unger på leir

Fra 31.juli til 5.august går den tredje og siste Taekwon-do-leiren for sommeren av stabelen. Hele 360 unger deltar på leiren, og med været som er i dag var det spesielt god stemning blant instruktører og barn.

Barneleiren er godt i gang og det var mange glade og ivrige unger å se på kunstgresset i dag. Noen av disse glade ungene er Angelica Tran Divvik (8), Hedda Aronsen Haarstad (11), Thea Sæther Værnes (7) og Jannicke Valstad Stenberg (11). De forteller at de har vært med på TKD i mellom ett og to år, og det er første gang de er med på sommerleir.

-Det er kjempegøy på leir. Alle på sommerleiren var på kino i går, og på mandag hadde vi teambuilding, forteller de fire ivrige leirdeltakerne. Teambuilding gikk ut på å løse oppgaver som lag.

-I kveld er det disko, og senere i dag skal jeg bade, smiler Thea Sæther Værnes. Etter litt diskusjon kommer de også på hva kveldsaktivitetene er senere i uka, og forteller ivrig at i morgen blir det grilling og på fredag er det gradering.

Ingress[1].JPG

Fra venstre: Angelica, Hedda, Thea og Jannicke

Mari Fiske (17) har deltatt på ett eller annet vis på alle tre leirene i sommer, og på barneleiren er hun instruktør og har ei fast gruppe hele uken. Fiske forteller at dette er det 10. året hun deltar på barneleir til sammen som instruktør og deltaker.

-Ungene er kjempetrivelige og hører etter. Det kan ha noe med måten Taekwon-do er oppbygd på. Vi legger vekt på gode verdier, smiler Fiske mens hun ser utover gruppen sin. Hun har tenkt å fortsette å være instruktør på leirene i årene framover hvis muligheten byr seg. 

DSC_0054-001_690x436.jpg

Mari Fiske instruerer. (Over)

DSC_0056-001_690x427.jpg

DSC_0047-001_690x310.jpg

Mange hvitkledde på kunstgresset idag.

DSC_0046-001_690x251.jpg