Willy2604110029 - historikk_1024x463

Willys arkivdykk 75

Historiske handballdrakter midt i 1980-åra

Tidlig i 1980-åra spilte Rindal IL handball utendørs på asfaltbanen ved Bolme skole, nå barnehage. Den asfalterte banen ligger der enda. Denne gangen har Willy funnet fram tre bilder, alle utendørs, der Inge Hermann Foss er trener for damelaget og Trond Støle for pikelaget. Her kan du sjå et historisk morsomt bilde med spillere fra Rindal i historiske drakter:

Over ser du historiske handballdrakter fra ulike perioder - og vi trenger hjelp. Denne gangen hadde det vært morsomt å høre litt om når draktene var i bruk og så namn på spillerne kanskje - bruk: redaktor@trollheimsporten.no

Willys arkivdykk finner du ved å klikke på linken og Willys arkivdykk 1 ligger her. Willys arkivdykk 2, der du finner dette stoffet, ligger her. Du finner linker til mye godt arkivstoff på Trollheimsporten ved å klikke på På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på den raude.

Er det noen som veit meir eller ønsker å kommentere disse bildene i arkivdykket denne gangen, er det bare å bruke: redaktor@trollheimsporten.no.

Under ser du to lagbilder og også her er vi ute etter namn. Det første er utendørs med Inge Hermann Foss som trener. Nederst er et pikelag fotografert med Trond Støle som trener - kom med namn: redaktor@trollheimsporten.no.