Torsdag
Torsdag Kraftig regn
Kraftig regn
Lett bris
Fredag
Fredag Regn
Regn
Svak vind
Hans Hyldbakk Ingeborg Grimsmo_1024x753

Willys arkivdykk 128 fra høsten 1987

Ingeborg Grimsmo presenterte film om Hans Hyldbakk

Denne gangen har Willy funnet fram litt unike bilder fra da Ingeborg Grimsmo presenterte filmen om Hans Hyldbakk på Nordmøre Folkehøgskule. Willy hadde greid å overbevise redaktøren i avisa Sør-Trøndelag om at det for en gangs skyld gikk an å bevege seg ut over distriktet og krysse kommunegrensa til Surnadal. Willy var journalist i ST og Hans Hyldbakk var godt stoff også i Sør-Trøndelag - sjå bildene fra begivenheten:

I alle fall tror Willy det var slik - er det noen som har anna opplysninger omkring dette - del det gjerne med oss: redaktor@trollheimsporten.no.

Det var full sal på NoFo - sjå alle bildene nedenfor og kos deg med dette arkivdykket. du vil kjenne igjen både Alf Ramsøy, Holger Schei og Henning Sommerro i tillegg til Hans Hyldbakk og Ingeborg Grimsmo.

Har du ellers kommentarar eller noe du vil fortelle omkring dette arkivdykket fra Willy - bruk: redaktor@trollheimsporten.no og del det med alle på Trollheimsporten.

Willys arkivdykk er bildeglimt, reportasjer og avisstoff fra et mangslungent og omfattende bilde-, film- og klipparkiv til Willy Karlstrøm i Trollheimsporten. Willys arkivdykk finner du under På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på Trollheimsporten. Alle arkivdykk er tilgjengelige på Willys arkivdykk, Willys arkivdykk 1, Willys arkivdykk 2 og Willys arkivdykk 3 - der du finner dette stoffet. I tillegg finner du mye anna godt stoff under På Porten - blant anna fra Edgar Kattem, Edgar Landsems utklipp fra Øvre Sæter Camping og Harald Solvik (de siste to under Willys arkivdykk).

Ingeborg Grimsmo hadde laga film om Hans Hyldbakk.

Full sal på NoFo.

Alf Ramsøy og Holger Schei.

Holger Schei, Hans Hyldbakk, Alf Ramsøy og Henning Sommerro.