Grønli0002_1024x825

Willys arkivdykk 82

Jon Grønli hadde verv i Troll i 66 år

Da jeg var med i styre og stell inne idretten i Rindal var det årsmøtetid i november og desember. Det er flytta på nå. I arkivdykket denne gangen har jeg funnet fram en artikkel fra Driva 9. mai 1985: "Han var med og stifte Sportsklubben Troll i 1919. Han har fleire gonger vore formann i klubben. Han har hatt verv kvart år sidan 1919 - 66 år". I 1985 ble han hedret med Sør-Trøndelag Idrettskrets diplom og blomster - det var verdt en Driva-visitt:

 Willys arkivdykk finner du ved å klikke på linken og Willys arkivdykk 1 ligger her. Willys arkivdykk 2, der du finner dette stoffet, ligger her. Du finner linker til mye godt arkivstoff på Trollheimsporten ved å klikke på På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på den raude.

Er det noen som veit meir eller ønsker å kommentere disse bildene i arkivdykket denne gangen, er det bare å bruke: redaktor@trollheimsporten.no.

Under leser du artikkelen om Jon Grønli, som foruten verv i 66 år også hadde vore aktiv som fotballspiller og dommer. Fortsatt var han med, da som revisor, og han hadde tru på framtida for Sportsklubben Troll - eit par år før sammenslåinga med Rindal IL: