Kulturkontoret i Rindal

Bibliotek og kino

Biblioteket ligger i tilknytning til vestibyle i Rindalshuset, i lyse og avslappende omgivelser. Her kan du låne bøker, filmer og lydbøker. Du kan også kjøpe en kopp kaffe og lese i ferske aviser eller aktuelle tidsskrifter.

Bibliotekets åpningstider er:

Mandag - Torsdag
kl. 10.00 - 15.00 og
kl. 17.00 - 21.00

Fredag
kl. 17.00 - 21.00

Lørdag
Kl. 11.00 - 14.00

Meir informasjon om Rindal folkebibliotek her på informasjonssida til biblioteket.

Kino i Attanova med plass til 133 personer.
Gå inn på heimesiden til Rindal Kino for å se hva som er på plakaten akkurat nå.

Rindal skimuseum

Skimuseet nedafrå_690x452.jpg

Skihistoriske utstillinger i spennende museumsbygg

Her kan du lære mer om skimakertradisjonene som Rindal er kjent for, fra lokal håndverkstradisjon til industriproduksjon av ski. De mange skiløperne som brukte skiene har også en sentral plass i utstillingen.Det gamle Heggemsfjøset representerer et typisk trekk ved nordmørsk byggeskikk og har en naturlig plass i museumstunet i Rindal. Skiutstillingen og museumskafè har fått plass i det nye tilbygget, utført i massivtre og med et moderne uttrykk i kontrast til den gamle låvebygningen. Rindal skimuseum åpnet 29. juni 2014.

Museumstunet har totalt 15 historiske bygninger som du også kan besøke; trønderlån, smie, trøskarlåve, husmannsplass og kvern.

I tillegg til Stiftelsen Nordmøre museums facebook-side der du får informasjon om det som skjer i hele Nordmøre, har Rindal skimuseum egen Facebookside

- Nettsiden for Rindal skimuseum
 

Her finner du meir informasjon om kultur: