Torsdag
Torsdag Kraftig regn
Kraftig regn
Lett bris
Fredag
Fredag Regn
Regn
Svak vind
Kvam Metall 20001_1024x797

Willys arkivdykk 136

Kvam Metall fra 1986

Driva-visitten til Kvam Metall i Rindal. Willy besøkte Alf Kvam og Kvam Metall, som i dag er A. Kvam AS. Da produserte de skuffskinner til kontormøbelindustrien og borduttrekk til møbelindustrien. Og det var virkningene etter Prosjekt Næringsutvikling i Rindal i 1986, som var utgangsunktet for artikkelen:

Her ser du reportasjen fra Kvam Metall (over) med bildene fra Driva-visitten under. I dag er A. Kvam AS på plass i Bjergen Industriområde, der også dette starta. De er med i Trollheimsporten - bli med du også. Du finner alle som er med her!

Har du ellers kommentarar eller noe du vil fortelle omkring dette arkivdykket fra Willy - bruk: redaktor@trollheimsporten.no og del det med alle på Trollheimsporten.

Willys arkivdykk er bildeglimt, reportasjer og avisstoff fra et mangslungent og omfattende bilde-, film- og klipparkiv til Willy Karlstrøm i Trollheimsporten. Willys arkivdykk finner du under På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på Trollheimsporten. Alle arkivdykk er tilgjengelige på Willys arkivdykk, Willys arkivdykk 1, Willys arkivdykk 2 og Willys arkivdykk 3 - der du finner dette stoffet. I tillegg finner du mye anna godt stoff under På Porten - blant anna fra Edgar Kattem, Edgar Landsems utklipp fra Øvre Sæter Camping og Harald Solvik (de siste to under Willys arkivdykk).