Onsdag
Onsdag Regn
Regn
Stille
Torsdag
Torsdag Kraftig regn
Kraftig regn
Laber bris
Winnie Bjørnsrud

Laksen biter i Surna

Winnie Bjørnsrud (bildet) kan med rette kalle seg en kald fisk da ho i går iført polvåtter landet denne laksen på 5,3 kg. Været var veldig dårlig og Surna går i en liten flom. Asbjørn Helleve tok en laks på 5,1 kg. ved Tellesbø natt til i går. Det melder surna.no, der du finner alt om laksefisket i Surna den første helga:

Her er siste rapport fra Surna:
Elva er nå godt over normalen med brunt regnvann. Lite smeltevann da temperaturen i lufta er ganske lav. Det har kommet kaldt regn i hele går og natt og aktiviteten langs elva tyder på at gassblusset i forteltet frister mer enn fiskesuget. Det har kommet på land fisk i går, men jeg har ikke fått bekreftet dette da det er fra ryktebørsen ved elvekanten, melder Ragnar Mauset på surna.no.

Til høyre ser du Winnie Bjørnsrud som tok denne laksen med polvotter i går og under Finn Ove Kaldvansvik med laksen på 7,3 kilo fra Toskhølen i Rindal første fiskedag - foto surna.no - med i Trollheimsporten - bli medalle!

Øvre Sæter og laksen
Trollheimsporten følger laksefisket i Surna tett gjennom serien Øvre Sæter og laksen og vil utover sommeren og laksesesongen komme med ulike drypp fra utklippsbøkene til Edgar Landsem. Her er det nemlig svært mye interessant laksestoff opp gjennom åra fra 1972 - 40 års historie neste år. Er du ekstra interessert finner du alt dette stoffet under Willys arkivdykk og Edgar Landsem 1 under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida - bare klikk deg fram!

Trollheimsporten hadde denne reportasjen om synspunktene til Edgar i fjor - noe oppsiktsvekkende - Laksefiske en krevende øvelse! Før årets sesong sa Edgar Landsem dette!

Kanskje nettopp du husker noe om dette og ønsker å være med og bidra omkring laksefisket i Surna, og kanskje kan fortelle til leserne på Trollheimsporten - bruk: redaktor@trollheimsporten.no.