Willy230111 C0024

Willys arkivdykk nr. 60

Magda på Granlund og restaurering av Rindal kirke

Denne gangen har vi funnet plass til to små drypp fra arkivet til Willy. Magda Kirkholt hadde i mange år sin arbeidsplass ved Granlund, en av de fire filialene til Rindal Samvirkelag. Slik såg det ut der midt i 1980-åra. Da var det også restaurering av Rindal kirke, der tårnet fikk full overhaling. Vi kjenner ikke igjen begge snekkerne her, fotografert med et 300 mm teleobjektiv - nytt for fotografen den gangen.

Granlund var butikken i Romundstadbygda og Magda Kirkholt (til høyre i butikken) hadde tilhold der i mange år. Ho bodde i andre etasje og hadde kort veg til arbeidsplassen.

Willys arkivdykk finner du ved å klikke på linken og Willys arkivdykk 1 ligger her (der du finner dette stoffet). Du finner linker til mye godt arkivstoff på Trollheimsporten ved å klikke på På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på den raude.

Under ser du Granlund midt i 1980-åra. Videre ser du opprustinga av tårnet ved Rindal kirke. Her kjenner vi igjen den ene snekkeren, Nils E. Bolme, mens den andre er ukjent. Er det noen som veit meir eller ønsker å kommentere disse bildene i arkivdykket denne gangen, er det bare å bruke: redaktor@trollheimsporten.no.

Klikk på bildene og sjå dem større og i serie:

 

Willy230111 C0023
Granlund i Romundstadbygda. Alle foto: Willy Karlstrøm
Willy230111 C0028
Kirketårnet blir rusta opp.
Willy230111 C0029