Mandag
Mandag Skyet
13°
Skyet
Lett bris
Tirsdag
Tirsdag Klarvær
15°
Klarvær
Svak vind
Styret i butikken består av (f
Etter ein periode med kortare opningstid er NMS Gjenbruk på Skei tilbake til vanleg opningstid onsdag, torsdag og fredag 12-16.30 og laurdag 12-15. Denne veka har vi da ope på onsdag, men har stengt t... Les mer
Styret i butikken består av (f

Annonse:

Vanleg opningstid igjen på Gjenbruk Skei

Etter ein periode med kortare opningstid er NMS Gjenbruk på Skei tilbake til vanleg opningstid onsdag, torsdag og fredag 12-16.30 og laurdag 12-15. Denne veka har vi da ope på onsdag, men har stengt torsdag pga Kristi Himmelfartsdag.
2020-05-19
NMS Gjenbruk GRØNN FREDAG ingress

Annonse:

Grønn fredag på NMS Gjenbruk på Skei

Denne veka blir det markert "svart fredag" over heile landet. Det betyr å kjøpe mykje ekstra som igjen betyr auka forbruk. NMS Gjenbruk vil vere eit alternativ som vi kallar "GRØNN FREDAG".  
2019-11-26
kirsti skei, gudrun bele, ragnhild mikkelsen, kjellrun heggem, brynhild tjelle, anne-sissel ulven mogstad, arne drøpping og lilly gunn nyheim 2000

Feirar 15 år med gjenbruk

Torsdag er det på dagen 15 år sidan NMS Gjenbruk på Skei åpna dørene for første gong. – Gjenbruk er endå meir i tida no enn det var då vi starta, seier styreleiar Arne Drøpping.
2019-10-07
DSC_1171

Annonse:

Saftkokar til utlån

På medarbeidarsamlinga i NMS Gjenbruk torsdag kveld kom det opp ein ny ide. Vi har ein  saftkokar i butikken. I staden for å selge denne vil vi heller prøve å leie han ut. 
2019-09-27
 
Silje Kristiansen Tollhaug

Laksefiskar fann litterære perler på gjenbruk

Det er mange som kjem innom gjenbruksbutikken på Skei i håp om å finne ei eller anna gullgruve. Men først må vi alltid få varene inn. Laurdag 13. juli hadde eg ein kjekk dag på jobben, skriv Arne Drøpping til Trollheimsporten.
2019-07-15
NMS Gjenbruk Skei

Takk til gamle og nye kundar

NMSGjenbruk vart godt besøkt på laurdag under laksedagane, og nedanfor skriv Arne Drøpping ein takk til både gamle og nye kundar som kom innom denne dagen.
2019-06-23
Påske på NMS gjenbruk

NMS melder:

NMS Gjenbruk med årsmøte og NMS med områdestemne

Torsdag 28. mars var det årsmøte i NMS Gjenbruk på Skei. Henny Brenden gjekk no ut av styret pga flytting. Ny i styret vart Kjellrun Heggem. Ho utgjer da styret saman med Arne Drøpping og Gudrun Bele. Gudrun Bele og Kirsti Skei utgjer prisnemnda.
2019-03-28
Gudrun Bele ingr

Annonse:

Ein eller annan som likar Rosenborg?

Gudrun Bele er ivrig når det gjeld å følge med på langrenn, men ho er slett ikkje interessert i fotball. Så når Gudrun tok på seg dette Rosenborg-skjerfet så er det berre for å få det ut av butikken. Det må da vel finnast ein eller annan i Surnadal som likar Rosenborg?
2019-01-31
Gjenbruk

NMS Gjenbruk Skei melder:

Tegneserie i bokform

Det er mange som har eit nostalgisk forhold til gamle tegneserier. I NMS Gjenbruk på Skei hadde vi no ei bok inne med tegneseriar om Smørbukk og Tuss og Troll. Når ein får bla i ei bok i staden for å ha lause blad i handa er opplevinga ekstra stor.
2018-04-12
Gjenbruk

Uniformer til NMS Gjenbruk

De som jobbar i NMS Gjenbruk på Skei har uniformert seg. For kundene er det dermed lettare å sjå kven som jobbar her. Det er ekstra viktig på ein slik butikk der det vert skifta personell frå den eine dagen til den andre.
2018-03-14
DSC_0856 (1)

NMS Gjenbruk på Skei

Godt frammøte på årsmøtet

Torsdag etter stengetid hadde gjenbruksbutikken på Skei årsmøte. Det er ikkje mange foreningar/lag som opplever 83% frammøte på årsmøte, men her har vi ein engasjert og framtidsretta gjeng som betjener butikken.
2017-03-24
Radio NMS

Gjenbruk radioen i Kamerun for ein femtilapp

No som FM-nettet sluttar å verke vil NMS Gjenbruk samle inn radioene slik at dei kan brukast i Kamerun. Radioene bør vere små og helst uten CD-spiller. Radioen bør kunne brukast både på strøm og batteri. 
2017-01-28
lys gjenbruk

NMS Gjenbruk melder:

Gjenbruk av lysestumpar

Etter jul er det mange som har lysestumpar. Vi i gjenbruksbutikken på Skei tek imot brukte varer og sel dei ut igjen for ein høveleg pris. Men når det gjeld lys så kan vi minst seie at vi foredlar varene. Dei lysestumpane som vi får inn sender vi til vårt lysstøperi på Melhus.
2017-01-07
vaskedugnad ingr

NMSGjenbruk melder:

Vaskedugnad i gjenbruksbutikken

NMSGjenbruk på Skei hadde vaskedugnad måndag 31. oktober. Folk jobba i to økter. Første pulje starta kl. 10, og så kom ei ny pulje kl 14. Så no er det reint og fint i hyllene før julevarene kjem fram
2016-11-02
NMS Gjenbruk Skei

NMS Gjenbruk Skei melder:

Historisk bilde

I Gjenbruksbutikken på Skei har vi no eit spesielt bilete for historieintesserte personar. Det er eit bilete av keiser Wilhelm. Norsk tekst: For det tyske Fedrelandet døydde Du altfor tidleg. Ditt tyske folk glømmer Deg aldri. (sjå nedafor!)
2016-10-29
Skei

Nytt medlem:

Gjenbruk på Trollheimsporten

Midt på Skei i Surnadal, i Landbrukshuset, ligg butikken til NMS Gjenbruk. Dette er ein av dei mange gjenbruksbutikkane til Det Norske Misjonsselskap. Nå er også NMS Gjenbruk Skei medlem av Trollheimsporten.
2016-03-15