Mandag
Mandag Skyet
13°
Skyet
Lett bris
Tirsdag
Tirsdag Klarvær
15°
Klarvær
Svak vind
Rørservice 2_1024x768

... og er nytt medlem i Trollheimsporten

Rindal Rørservice AS klare for oppdrag

De starta offisielt mandag 18. november, Ronny Løset og Karstein Mauset i Rindal Rørservice AS. Med ledige lokaler på Bjørlo ved Sunna i Bolme er de to klare for oppdrag innen rørlegging og vedlikeholdsservice for industrien. - Vi syntes tida var moden for å prøve oss for oss sjøl. Nå har vi bygd opp et komplett rørlager i den ombygde fjøsbygninga her på Bjørlo og vi tar alle oppdrag innen rørlegging.

Det sier de to rørleggerne optimistisk, og har god tru på at dette skal gå bra. To nye biler er innkjøpt, men fortsatt mangler logo for den nye rørleggerbedrifta. Når den er på plass vil Rindal Rørservice bli å finne med informasjonsside på Trollheimsporten.

Både Ronny og Karstein kommer fra Surnadal Varme og Sanitær (Comfort), der Ronny har vært i ni år og Karstein i halvanna.

Karstein Mauset (til venstre) har arbeidet i industrien siden 1994 og har opparbeidet en stor kompetanse, blant anna gjennom fire fagbrev: automasjonsmekaniker, industrisnekker, industrimekaniker og produksjonstekniker. Han har vært vedlikeholdssjef hos T-komponent i noen år og håper å kunne leie ut sin kapasitet til industrien innafor vedlikeholdsservice - i tillegg til rørlegginga.

Ronny Løset gikk læretida i Trondheim og er rørlegger med mesterbvrev. Han starta hos Arnfinn Børset og har arbeidet innfor faget i 15 år. De siste fem åra har det vært mest kontorarbeid hos Surnadal Varme og Sanitær.

Nå er det bare å ta kontakt. Rindal Rørservice AS er klare for oppdrag. Et komplett rørlaget er bygd opp og de to karene vil være behjelpelig når det skal være.

- Vi er ikke tilknyttet noen kjede, men kan tilby det meste fra vårt lagerutsalg. Hovedsatsinga vår er mot privatmarkedet - boliger og snekkerfirma i bygda. Foruten Rindal, er Surnadal og Meldal hovedområdene.

- Det er bare å ta kontakt, sier Ronny Løset og Karstein Mauset i Rindal Rørservice AS, som best er å treffe på tlf 71 66 55 92 eller epost: post@rindalrs.no.

Her finner du nyheter fra Rindal Rørservice AS.

Ronny Løset og Karstein Mauset i Rindal Rørservice AS klare for oppdrag.