Willy2804110022 Rindal skulemusikk 1_1024x571

Willys arkivdykk 76 fra 1980-åra

Rindal skulemusikkorps og premieutdeling i Rindal IL

Denne gangen har Willy funnet fram fire bilder fra to ulike arrangement. De skjedde omtrent samtidig, for bildene var på samme filmen. Rindal skulemusikkorps var mye bruka under alle slags arrangement. Her dirigerer Eirik Sjømæling og det foregår i gymnastikksalen på "gamle" Rindal skole. Ellers kjenner vi igjen kjente skiløpere fra Rindal IL. Nå med navneforslag og Grete Sæther fant mye kjentfolk!

Over og under ser du Rindal skulemusikkorps fra midten av 1980-åra med dirigent Eirik sjømæling. Dette foregår i den gamle gymnastikksalen, som nå er Attanova, Rindal kino, i Rindalshuset. Kan du kjenne igjen noen her - bruk: redaktor@trollheimsporten.no.

Willys arkivdykk finner du ved å klikke på linken og Willys arkivdykk 1 ligger herWillys arkivdykk 2, der du finner dette stoffet, ligger her. Du finner linker til mye godt arkivstoff på Trollheimsporten ved å klikke på På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på den raude.

Er det noen som veit meir eller ønsker å kommentere disse bildene i arkivdykket denne gangen, er det bare å bruke: redaktor@trollheimsporten.no.

Nederst ser du to bilder fra ei premieutdeling hos Rindal IL. Det foregår i Torshall i 1980-åra og trolig er Ola T. Heggem formann i Rindal IL på denne tida. Han er i alle fall påremieutdeler, men hvem er på seierspallene - kom med namn: redaktor@trollheimsporten.no.

Hei, den midtre på seierspallen nederst er vel Trond Heggem, skriver Arnfinn Løfaldli og Grete Sæther fant mye kjentfolk:
Her var det kjentfolk ja: Øverste seierspall: Fra venstre Gro Halsetrønning, Grete Sæther og Ingrid Kvam Moen. Nederste seierspall: Ole Einar Bolme, Trond Heggem og Atle Norli. Dette er et av mange gode minner jeg har fra tida med masse skigåing i lysløypa ved
Torshall. Alle disse utøverne er av samme årgang, 1972. Tipper bildet er tatt i 1980/81.