Jens Romundstad

Nytt liv for "Biker-Jens"

Rindalingen Jens Romundstad

Jens Romundstad, for mange kanskje mer kjent som "Biker-Jens", har for lengst lagt livet som som realitystjerne bak seg. Romundstad, som er utdannet siviløkonom, ble nylig tilsatt som personalsjef i den danske matvarekjeden Faktor. Der får han ansvar for 7000 ansatte.
 
 
Jens Romundstad
 
ble kjent både i Danmark og Norge etter at han deltok i realityprogrammet Robinson-ekspedisjonen i 1998. Navnet "Biker-Jens" fikk han i dokumentarprogrammet "Biker-Jens Coast to Cost", der seerne kunne følge bikeren på en 3 1/2 måneders opplevelsesrik tur fra Key West i Florida til San Fransisco i California.
 
Senere har han vært TV-vert i blant annet i programmet "Fear Factor" i Danmark.
 

  

Nytt liv
 
40 år gamle Jens Rromundstad har nå parkert sin Harley Davidson og lagt TV- livet bak seg. Han er har blitt familefar og har gjort en lynkarriere i dansk dagligvarehandel. Nylig gikk han rett til topps i den danske dagligvarekjeden Fakta og fikk ansvar for 7000 ansatte i 400 butikker.
 
Jens Romundstad er utdannet siviløkonom med strategi og ledelse som spesialfag, og har bakgrunn fra forsvaret og i teambuilding. Han har også vært handelsskolelærer og nå sist  utviklingssjef for dagligvarekjeden Dagrofa, før han gikk over til konkurrenten Fakta.
 
Jens har farsslekta si fra Romundstadbygda, og hans foreldre, Lisbet og Odd Romundstad, bor i Rindal.
 
 
Under opptakene til "Biker-Jens Coast to Coast"  i 1999 møtte Jens sin danske kone Karen (bildet til høyre). De er nå gift og har to døtre på 6 og 2 år. 
 
 
 
 
 
 

.