Willy2301110 TB ES mål

Willys arkivdykk 80

Rindals-Troll sist i 1980-åra

Fotballsesongen er over, men Willy har funnet noen bilder fra slutten av 1980-åra og en kamp mellom Rindals-Troll og Orkdal. Trolig er det i 1988 og her ser vi målskårerne Tore Børset og Einar Steinshaug (Orkdal) etter det som trolig ble 1-1 på Trollbanen.

Willys arkivdykk finner du ved å klikke på linken og Willys arkivdykk 1 ligger herWillys arkivdykk 2, der du finner dette stoffet, ligger her. Du finner linker til mye godt arkivstoff på Trollheimsporten ved å klikke på På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på den raude.

Er det noen som veit meir eller ønsker å kommentere disse bildene i arkivdykket denne gangen, er det bare å bruke: redaktor@trollheimsporten.no.

Over ser du Rindals-Troll etter skåring, og vi kjenner igjen fra venstre Rolf Ole Kvernberg, kjell fiske, bjørn Bakken og Odd einar Landsem knøvle Tore Børset. Det er litt usikkert hvilket år dette er, men i arkivdykket nummer 71 hadde Bjørn heggem en oppklarende kommentar - les dette arkivdykket her.

Har du kommentarer eller veit meir - bruk: redaktor@trollheimsporten.no.

Til høyre målskårerne i denne kampen Tore Børset og Einar Steinshaug.

Under ser du to bilder fra kampen der Orkdal skåra (Bjørn Bakken fortviler) og målet til Tore Børset (liggende på en støvete og tørr Trollbane), mens Kjell Fiske spent følger med - og vi kjenner igjen to brødre Staveli hos Orkdal, Terje og Hugo og muligens Jon Ole Helgetun bak Hugo Staveli: