Willy 0911 C0001_1024x615

Willys ekstra arkivdykk 86 i romjula

Sagene Amfi midt i 1980-åra (1986?)

Trollheimsporten koster på et ekstra arkivdykk fra Willy denne romjula. Bildene er fra Sagene Amfi midt i 1980-åra - trolig fra 1986, eller kanskje 1985? Birger Bakken var banemannskap den gangen og ivrig ildsjel. Her trenger vi hjelp fra leserne med å kjenne igjen ungdommene og Elin Randahl Vullum og Malene Halgunset er enige om hvem de to siste er.

Bak fra venstre: Øystein Todal, Morten Holte, Jonny Børset, Inge Bakken, Ola Bakken, Nils Bakken, Håkon Bakken, Målfrid Ranheim og Mette Skjølsvold.
Foran fra venstre: Bård Einar Bråten, Malene Moe, Ronny Løset,
 Heidi Lillemoen og Maria Lillemoen 

 

Vi trenger fortsatt hjelp til å få på plass de to siste namna - kom igjen - bruk: redaktor@trollheimsporten.no
Til høyre ser du ildsjel og banemannskap Birger Bakken. Det var ikke enkelt å ta bilder med blits i flomlys den gangen heller.

Willys arkivdykk finner du ved å klikke på linken og Willys arkivdykk 1 ligger her. Willys arkivdykk 2, der du finner dette stoffet, ligger her. Du finner linker til mye godt arkivstoff på Trollheimsporten ved å klikke på På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på den raude.

Er det noen som veit meir eller ønsker å kommentere disse bildene i arkivdykket denne gangen, er det bare å bruke: redaktor@trollheimsporten.no.

Under fra aktiviteten på Sagene Amfi - kjenner du disse - gi respons: redaktor@trollheimsporten.no.