Kjetil Gunn Iren Rannei_1024x687

Willys arkivdykk 97

Ski Rindal IL tidlig 1980-tallet

Denne gangen har Willy funnet fram bilder fra lysløypa i Bolme og skiaktivitet i Rindal IL. Det kan være bilder fra fleire år, men det er heilt sikkert tidlig 1980-tallet. Gruppebildet er fra 1986 - Stall Sing. Et basarbilde tar vi også med fra Torshall og Rindal IL. Mye kjentfolk her, men også mange vi ikke kjenner igjen. Her ser vi Kjetil Bolme, Gunn Iren Røen og Rannei B. Sæter. Les mer og sjå reportasje fra Stall Sing - og vi retter opp en feil:

Tre unge skiløpere i lysløypa ved Torshall i Bolme. Fra venstre Kjetil Bolme, Gunn Iren Røen (i NM-dressen fra 1979) og Rannei Bjørnstad Sæter.

Willys arkivdykk finner du ved å klikke på linken og Willys arkivdykk 1 ligger her. Willys arkivdykk 2, der du finner dette stoffet, ligger her. Du finner linker til mye godt arkivstoff på Trollheimsporten ved å klikke på På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på den raude.

Er det noen som har kommentarer til dette arkivdykket, er det bare å bruke: redaktor@trollheimsporten.no.

Under finner du fleire bilder fra lysløypa i Bolme og Rindal IL, men først et bilde fra en Torshallbasar med Grete Sæther ved kinna, June Tørset Foss og Tore Mogset. Det er feil - det er Marit Mogset sammen med bror Tore, melder Guri Mogset.

Nedover kjenner vi ikke igjen alle, så bruk gjerne redaktor@trollheimsporten.no og send oss ei melding om namn, eventuelt kommentar.

Nederst ser du reportasjen Stall Sing i Rindal, der Driva var på visitt. Det er fra 13. desember 1986:

Familien Riset på skitur i lysløypa.

Her er vi i sterk tvil - bruk redaktor@trollheimsporten.no.

Her er det mye kjentfolk - utfordringa går til leserne: redaktor@trollheimsporten.no.

Kjenner du disse unge skiløperne fra tidlig 1980-tallet i lysløypa ved Torshall? redaktor@trollheimsporten.no.