Kusti Heidi Løseth_1024x878

Willys arkivdykk 142 med mange bilder

Spkl Troll i 1. divisjon i 1987 - var godt forberedt

I arkivdykket denne gangen har Willy samlet sammen mange bilder både fra forberedelsene og fra sesongen Sportsklubben Troll spilte i 1. divisjon i 1987. Det endte med nedrykk, men optimismen var stor og året etter var Troll og Rindal IL sammenslått til IK Rindals-Troll. Fotballformann hos Spkl Troll, Birger Løfald, var intervjua i Driva i januar. Jon Brønstad var ny trener og fleire spillere hadde kommet fra Surnadal, som du også finner et bilde av - her ser vi Ruth Marit "Kusti" Schei og Heidi Løseth:

Foruten A-lag herrer og damelaget, ser vi også satsinga på jentene - er det noen som kan tenke seg å sjå på namna - bruk redaktor@trollheimsporten.no. Til høyre to av de nye spillerne, Ruth Marit "Kusti" Schei og Heidi Løseth.

Storsatsing
Det ble også satset på A-laget herrer med Kjell Fiske som spillende trener. De hadde også rykket opp til 4. divisjon. Samtidig var altså sammenslåinga mellom Spkl Troll og Rindal IL alt vedtatt. Det ble med andre ord satset stort på fotballen i Rindal dette året. Eli Landsem pendlet til Rindal for å spille for Troll. Men noen sportslig suksess ble det ikke. Begge lag rykket ned.

Likevel stilte både lokale og nasjonale sponsorer opp med Rindal Sparebank i spissen. Over ser du fra sponsorseansen før sesongen med både damelaget og herrelaget på plass i Trollheim.

Under ser du reportasjen i Driva, der fotballformann Birger Løfald er intervjua. - Målet for sesongen i 1. divisjon er å kjempe i øvre del av tabellen, noko eg trur er realistisk, sa han. Videre under ser du to andre artikler fra Driva, der kaptein Eli Landsem fortsatt har ambisjoner om landslagsspill og Troll -outsider i 1. divisjon kvinner.

Til alle: Kos dere med dette historiske fotballstoffet!

Har du ellers kommentarar eller noe du vil fortelle omkring dette arkivdykket fra Willy - bruk: redaktor@trollheimsporten.no og del det med alle på Trollheimsporten.

Willys arkivdykk er bildeglimt, reportasjer og avisstoff fra et mangslungent og omfattende bilde-, film- og klipparkiv til Willy Karlstrøm i Trollheimsporten. Willys arkivdykk finner du under På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på Trollheimsporten. Alle arkivdykk er tilgjengelige på Willys arkivdykk, Willys arkivdykk 1, Willys arkivdykk 2, Willys arkivdykk 3 og Willys arkivdykk 4 - der du finner dette stoffet. I tillegg finner du mye anna godt stoff under På Porten - blant anna fra Edgar Kattem, Edgar Landsems utklipp fra Øvre Sæter Camping og Harald Solvik (de siste to under Willys arkivdykk).

Under reportasjen kan du klikk på de mange bildene - sjå de større og i serie. Du kan legge merke til de mange ulike følelsene som kommer fram. Det gikk ikke alltid like bra:

 

 

Berit anne Marie tap
Berit Møkkelgård og Anne Marie Storholt.
Berit duell_1024x713
Berit Møkkelgård i duell.
Berit M Jon B trener_1024x508
Berit Møkkelgård og trener Jon Brønstad.
Eli og banken bygger_1024x522
Eli Landsem og i bakgrunnen bygger hovedsponsor Rindal Sparebank nytt.
Eli stå
Eli Landsem.
Eva Ansnes + Inger Anne Smevold_1024x679
Eva Ansnes og Inger Anne Smevold.
Hanne Berit_1024x666
Hanne Forslund og Berit Møkkelgård.
Heidi Hanne
Heidi Løseth og Hanne Forslund.
Kusti på farten 2_1024x573
Kusti (Ruth Marit Schei) på farten:
kusti på farten_1024x621
kusti_1024x641
Ruth Marit Schei - Kusti.
Surnadal_1024x639
Surnadal - kom med namn: redaktor@trollheimsporten.no.
Troll damer_1024x613
Spkl Troll damer.
Berit M på farten_1024x601
Berit Møkkelgård på farten:
Berit M_1024x562
Berit tap_1024x1502
Berit Møkkelgård.
Eli
Eli Landsem.
Troll i full bredde_1024x619
Spkl Troll fotball 1987!