Mandag
Mandag Skyet
13°
Skyet
Lett bris
Tirsdag
Tirsdag Klarvær
14°
Klarvær
Svak vind
Vårspræll

Sprællklare revyartister

Gøran Bolme, Anni Karlstrøm og Camilla Hyttebakk er blant de som inviterer til en helaften med gapskratt 17. og 18. april. Da er det nemlig klart for VÅRspræll i Den Glade Laks på Vårsøg Hotell.

- VÅRspræll er sydd over samme lest som fjorårets Hæstlatter, men det er også mye annerledes, sier Tove Schei fra Kreativt Forum.

Blant annet er Gøran Bolme og Anni Karlstrøm en av mange bidragsyterne denne gangen, sammen med andre lokale skuespillere fra Surnadal, Rindal - og Øvre Surnadal (Bolme anm.).

Noe gammelt, noe nytt, noe lånt... og noe blått (!) er det publikum kan vente seg i april, skal vi tro Karlstrøm. Hyttebakk legger til at galskap er helt essensielt gjennom hele forestillingen, ledet an av en viss vaktmester og evig arbeidende Hektisk Etat. Det er dessuten skrevet mye nytt materiale.

- Vi tar naturligvis for oss dagsaktuelle tema, supplerer Schei. Sketsjer om kommunesammenslåingen og det faktum at det er Friluftslivets år står på repertoaret. Det gjør også rekruttering av utflytta nordmøringer i sketsjen Hæm te Nordmør', jamfør det nylige treffet i Trondheim i regi av Sjekk Nordmøre.

Schei kan opplyse om at scenen er bygd noe høyere i år, så også de bakerst i salen får med seg alle godsakene på scenen.

 

Det er lagt til rette for en skikkelig helaften på Vårsøg Hotell, hvor et bedre måltid kan inntas i forkant av den timeslange forestillingen. Hvis VÅRspræll blir noe i samme sjanger som den dobbelt utsolgte braksuksessen Hæstlatter, er det lurt å sikre seg inngangsbillett allerede nå.

Kjøp billetter i resepsjonen på kulturhuset eller på Kreativt Forums nettsider.