Mandag
Mandag Skyet
13°
Skyet
Lett bris
Tirsdag
Tirsdag Klarvær
14°
Klarvær
Svak vind
frp

Surnadal Frp medlem av Trollheimsporten

Surnadal Fremskrittsparti har valgt Trollheimsporten som markedsføringskanal. Vi er svært glade for å ha med oss det politiske lokallaget, og ønsker Surnadal Frp velkommen som medlem av Trollheimsporten! Leder av Surnadal Frp erNils Petter Tonning, og med seg i styret har han nestleder Johs. J. Vaag, kasserer Jon Storløkken, sekretær Tonje Larsen Faksnes, studieleder Camilla Fagernes, medlemsansvarlig Stian Faksnes og styremedlemmene Svein Ingvar Wærum, Monica Wullf, Aslak Sæter, Kjell Arve Vikavoll og Sten Vidar Busch.

Johs. J. Vaag (bildet) er sammen med Nils Petter Tonning representanter for Surnadal Frp i Surnadal kommunestyre.

Vaag har lang politisk erfaring, blant annet som ordfører i Eide kommune i fire år og medlem av fylkestinget i 4 år. Han har vært kommunal tjenestemann i flere kommuner gjennom 40 år. Etatssjef i over 30 år av disse. Lengst funksjonstid som helse- og sosialsjef i Surnadal kommune i 16 år. Ellers har jobbene vært: Jordstyreassistent/ planlegger, skogreisingsleder, formannskapssekretær, sosialsjef, kontorsjef ved rådmannskontor og spesialkonsulent.
Han var en av pådriverne ved oppstarten av Surnadal Frp. Nestleder i lokallaget siden det kom i gang.

Presentasjon av lokallaget sine toppkandidater kan du lese her.

Her er Surnadal Frp sin hjemmeside.

Ønsker du å delta i Trollheimsporten med din bedrift eller din næringsvirksomhet? Eller er du medlem av en organisasjon eller et lag som har sin virksomhet i Rindal eller Surnadal? Benytt da sjansen til å markedsføre virksomheten gjennom Trollheimsporten! Bli medlem!

Du finner nyheter fra Surnadal Frp her.