Klubb Herkules - Anni 2_1024x661

Willys arkivdykk 162

TEMA: KROPP OG HELSE

Flere av oss blir kroppsbevisste. Vi blir med i slankeklubber, går på figursalonger og helsestudio. Slik innledet Willy lørdagsaktuelt i avisa Sør-Trøndelag tidlig i september 1987 og klubb Herkules var utgangspunktet. Bildene er derifra med Anni Karlstrøm og Ingrid Røen Halle nesten som modeller - kos deg med arkivdykket - bilder og reportasje:

Vi begynner å jogge og lever på kli, fortsetter reportasjen som starter over under bildet av Ingrid Røen Halle i Klubb Herkules, som du kan lese meir om i reportasjen under. Til høyre Anni Karlstrøm. Vi lar reportasjene og bildene snakke for seg uten ytterligere kommentarer i dette arkivdykket.

Kos deg med arkivdykket. Har du kommentarar eller noko du vil fortelle omkring dette arkivdykket fra Willy - bruk: redaktor@trollheimsporten.no og del det med alle på Trollheimsporten.

Willys arkivdykk er bildeglimt, reportasjar og avisstoff fra eit mangslungent og omfattande bilde-, film- og klipparkiv til Willy Karlstrøm i Trollheimsporten. Willys arkivdykk finn du under På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på Trollheimsporten. Alle arkivdykk er tilgjengelege på Willys arkivdykk, Willys arkivdykk 1, Willys arkivdykk 2, Willys arkivdykk 3 og Willys arkivdykk 4 - der du finn dette stoffet. I tillegg finn du mykje anna godt stoff under På Porten - blant anna frå Edgar Kattem, Edgar Landsems utklipp fra Øvre Sæter Camping og Harald Solvik (dei siste to under Willys arkivdykk).