Willy230111 D0002_1024x703

Busstur med damelaget - Willys arkivdykk 63

Tolga - Troll tidlig i 1980-åra

Denne gangen har Willy funnet fram en bortekamp for damelaget til Sportsklubben Troll, trolig i 1983. Denne gikk til Tolga i buss og foruten journalisten i Driva var Jon Ole Helgetun, Birger Løfald og Eirik Grøseth med. Eva Ansnes var skadet og vi ser bilder fra praten med trenerne Harald Solvik og Odd Landsem før kampen:

 

 

På dette bilde ser du fra venstre Irene Haugen, Harald Solvik, Odd Landsem (med ryggen til), Anne Marie Storholt, Berit Møkkelgård, May Ansnes og Ingrid Hilstad.

Willys arkivdykk finner du ved å klikke på linken og Willys arkivdykk 1 ligger her (der du finner dette stoffet). Du finner linker til mye godt arkivstoff på Trollheimsporten ved å klikke på På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på den raude.

Er det noen som veit meir eller ønsker å kommentere disse bildene i arkivdykket denne gangen, er det bare å bruke: redaktor@trollheimsporten.no. Sportsklubben Troll og seinere i 80-åra, hadde IK Rindals-Troll ei fin  blomstring, før nedturen starta for alvor. Egentlig veit vi lite om både kampen og når dette var - derfor send gjerne kommentar til redaktor@trollheimsporten.no.

Til høyre ser du Jon Ole Helgetun med journalistblokka og Eirik Grøseth, som sammen med undertegnede og Birger Løfald var med på bussturen.

Klikk på bildene under, sjå dem større og i serie:

 

Willy230111 D0001
Odd Landsem gir Gunn Iren Grytbakk (nå Røen) de siste instrukser. Alle foto: Willy Karlstrøm.
Willy230111 D0019_1024x673
John Ole Helgetun, en skadet Eva Ansnes og Birger Løfald.