Willy sept 11 Steinar Løseth_1024x755

Godt nyttår med Willys arkivdykk 87

Travkjøring på Rindal travbane - Løsetmoan - 1986

Vi har ikke som målsetting å følge årstidene i arkivdykket. Derfor har Willy denne gangen funnet fram til en klassiker - og den passer godt på første nyttårsdag 2012. Med travkjøring på Rindal travbane - Løsetmoan - trolig i 1986 ønsker vi alle lesere av Trollheimsporten et riktig godt nyttår. Her ser du Steinar Løseth med tømmene; og vi ser fram mot sommer, lysere tider og travkjøring på Løsetmoan. Og vi har fått kommentarer fra Lars Gudmund Røen, Lars Inge Kvande og Arnfinn Løfaldli:

Til venstre ser du svært interesserte travfolk ved dommertårnet på travbanen i Rindal. Det kunne vært interessant for fleire å vite hvem dette er - bruk: Lars Inge Kvande og Lars Gudmund Røen er enige om at mannen i briller er Martinus Ranheim fra Kvanne. Lars Gudmund lurer også på om mannen i svart hatt er Erling Trønsdal.

 

Arnfinn Løfaldli forteller dette: Sverre  Evjen, oppdrettet  Pålson  på  80-tallet. Denne  vant  hele 28  løp i karrieren sin alt overveiende  på Vestlandet. Ved sida av finner  vi Erling Trønsdal, Martinus Ranheim. Lurer på om han til høgre kan vere Rune Trønsdal. På bldet nedafor ser vi tydeleg Steinar Løfald.

 

redaktor@trollheimsporten.no. Over ser du Einar Mogset i sulkyen.

Willys arkivdykk finner du ved å klikke på linken og Willys arkivdykk 1 ligger her. Willys arkivdykk 2, der du finner dette stoffet, ligger her. Du finner linker til mye godt arkivstoff på Trollheimsporten ved å klikke på På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på den raude.

Er det noen som veit meir eller ønsker å kommentere disse bildene i arkivdykket denne gangen, er det bare å bruke: redaktor@trollheimsporten.no.

Bildene under viser fra travkjøringa - trolig en finværsdag sommeren 1986. På bildet nærmest under ser du Steinar Løseth i sulkyen og tar vi feil om vi antyder en meget ung Rune Trønsdal bak en av henstene - kanskje noen kan avkrefte eller bekrefte det? - redaktor@trollheimsporten.no: